Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Batman Katliamını hatırlatan filmin sonu değişiyor

Batman Katliamını hatırlatan filmin sonu değişiyor
Yapım şirketi Warner Bros, diğer bir yapımı olan 'Gangster Squad'ın sonunu, Colorado'da 12 kişinin yaşamını yitirdiği katliamın ardından değiştiriyor.

 

 Yapım şirketi Warner Bros, ünlü aktör Ryan Gosling'in de rol aldığı 'Gangster Squad'ın sonunu, Colorado'da 12 kişinin yaşamını yitirdiği katliamın ardından değiştiryor.

 

Yapım şirketi Warner Bros, "Batman" filminin gösteriminden önce diğer bir yapımı olan ‘Gangster Squad’ın fragmanını gösterimi sonrası tepki almıştı. Tepkilerin nedeni filmdeki sinema perdesinin arkasında çıkan 4 silahlı kişinin, izleyicilerin üzerine kurşun yağdırma sahnesiydi.

 

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Warner Bros, filmin vizyona giriş tarihini Eylül’den Ocak 2013’e erteledi. Aynı zamanda alternatif bir son üzerine de çalışılıyor. Tepkileri çeken sinemadaki saldırı sahnesi ise fragmandan kaldırıldı.

 

‘Gangster Squad’ filmi 1949'da Los Angeles'ta bir mafya babasının hikayesini anlatıyor. Filmde Ryan Gosling’e Josh Brolin, Nick Nolte, Emma Stone ve Sean Penn eşlik ediyor.

 

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter