Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Ayşen Gruda: "Kandil'e gitmeye hazırım!"

Ayşen Gruda: "Kandil'e gitmeye hazırım!"
Taraf Gazetesi'nin barış süreciyle ilgili yazı dizisinde röportaj veren ünlü oyuncu Ayşen Gruda 'Kandil'e gidip PKK'yı ikna edebilirim' sözleriyle bomba bir açıklama yaptı.

Ayşen Gruda, "Bu devlet bana bir görev verirse ben korkmadan ama hiç korkmadan mağaralara gidip o insanları ikna ederim. Masal anlatsam bile beni dinlerler" dedi.

 

Gruda, "Neyin ispatı ve kavgası içindeyiz. O Kürt çocukları da anne, baba kuzusu. Küçük hesaplar yüzünden iki tarafta ölüyor. Dövüşe dövüşe değil masa başında konuşa konuşa halletmemiz gerekiyor. İnanıyorum aklı başında siyasiler, insanlar bunları görüyorlar. Hepimizin çocukları var. Bu savaş çok gereksiz" şeklinde konuştu.

 

Gruda hem askerlerin hem de PKK'lıların kendi filmleriyle büyüdüğüdünü belirterek, çözüme bir katkısı olacaksa Kandil'e gitmeye hazır olduğunu belirterek şunları söyledi:

 

"Eğer ki bu konuda katkım olacak ise mağaralara kadar gitmeye razıyım. PKK mağaralarına giderim. Çünkü onlar bana bir şey yapmazlar. Onlar da benim filmlerimle büyüdüler. Ben de endişeliyim ki o filmlerin neresinde yanlış yaptığımı düşünüyorum. Bana bir şey yapmazlar. Bu devlet bana bir görev verirse ben korkmadan ama hiç korkmadan mağaralara gidip o insanları ikna ederim. Masal anlatsam bile beni dinlerler."

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter