Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Aylin 'Kelebeğin Rüyası' için 8 kilo verdi

Aylin 'Kelebeğin Rüyası' için 8 kilo verdi
'Kelebeğin Rüyası' filminde oynayacak olan Zeynep Abdullah, rolü için 8 kilo verdiğini dile getirdi.

Mert Fırat, Belçim Erdoğan ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı, Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Kelebeğin Rüyası' filminde oynayacak olan genç oyuncu, "Oynadığım karakterin hikâyesi bile çok üzücü ve sinir bozucu" açıklamasında bulundu.

 

"ACIKLI BİR KARAKTER"

 

Bugün'ün haberine göre çekimleri bu yaz başlayacak olan ve 1940'lı yıllarda ülkemizde veremin çok büyük bir salgın olduğu dönemi anlatan film için ekran karşısına geçmeye hazırlanan Abdullah, "Veremden ölen birini oynuyorum. Gerçekten çok acıklı bir karakter" dedi. Rolüne hazırlanmak için o dönemle ilgili kitaplar okuyup araştırdığını da sözlerine ekleyen oyuncu, "Çok korkunç bir hastalık olduğunu anladım" diye konuştu.

 

ROLÜ İÇİN 8 KİLO VERDİ

 

İlk film deneyimi için en çok sevdiği yemeklerden bile feragat ederek toplam 8 kilo verdiğini dile getiren oyuncu, "Veremden ölen birini canlandırmak için kilo vermek zorundaydım. Biraz düzenli yiyerek fazla kilolarımdan kurtuldum" dedi.

 

"KALİTE DÜŞÜYOR"

 

Zeynep Abdullah dizi oyuncularının çalışma saatlerinden şikayetçi olmasını destekledi. Genç oyuncu, "Şu anki koşullar gerçekten çok korkunç. Bu dayatılan yoğun çalışma, kaliteyi düşürüyor" ifadesini kullandı

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter