Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Aydemir Akbaş: Hülya'nın yaptığı yanlıştı

Aydemir Akbaş: Hülya'nın yaptığı yanlıştı
Önceki gün, İbrahim Tatlıses’in asistanı Emre Ergen ile Özlem İlkay'ın düğününe katılan usta oyuncu Aydemir Akbaş gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin sağlığının nasıl olduğunu sorması üzerine Akbaş, “Bel fıtığı yüzünden 20 dakikadan fazla oturmam yasak. Kanser teşhisi konulduktan sonra doktorun 'Sigara ve alkol içersen öleceğimi' söylemesi üzerine sigara ve alkolü bıraktım” dedi.

 

Antalya Altın Portakal Film Festivali jüri başkanı olan Hülya Avşar’ı aradığını söyleyen Akbaş “ Hülya’yı telefonla aradım ve yaptığını yanlış olduğunu söyledim. Ne olursa olsun ne kadar filmde rol alırsan al kabul etmemen lazımdı dedim” diye konuştu.

 

Kendisinin 120’den fazla filmde oynadığını ve 20’den fazla senaryo yazdığını söyleyen Akbaş,  “Ben Hülya’dan da diğer isimlerden de daha bilgiliyim ve daha çok filmde oynadım ama ben bile jüri başkanlığı teklifini kabul etmem. Ben jüri başkanı olsam komedi sevmesem veya filmi çeviren yönetmeni sevmesem oy vermezdim. Bunun için jüri başkanlarının yabancı olması gerekiyor” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter