Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Araplardan "Labirent"e tam puan

:: Videolar Araplardan "Labirent"e tam puan
Başrollerinde Meltem Cumbul ve Timuçin Esen’in oynadığı,“Labirent”, Uluslararası İskenderiye Sinema Festivali’nde Arap film eleştirmenlerinden tam not aldı.

Film eleştirmeni Macide Moris, “Labirent filmi, karmaşık olay örgüsü, özel çekimleri, efektleri ve oyuncularının başarılı performansı ile ön plana çıkıyor. Sanatsal anlamda iyi bir film” diye konuştu. Moris, Arap toplumlarının beğenisini kazanan Türk filmlerinin, Arapça’ya tercüme edilmesi tavsiyesinde bulundu.

 

Mısırlı sinema eleştirmeni Nahid Salah ise Tolga Örnek'in filmi için “Labirent, Arap toplumu üzerinde sihirli etkiler bırakan klasik iyi bir Türk filmi’’ değerlendirmesinde bulundu.

 

“İnsanlık Onuru’’ sloganı ile 12 Eylül’de başlayan Uluslararası İskenderiye Sinema Festivali 19 Eylül’e kadar devam edecek.

 

Bir grup Türk istihbaratçısının ve onların terörist örgütü durdurma çabaları üzerine kurulu olan hikâyede Fikret ve Reyhan adlı iki istihbaratçı bu grubu yönetir. Fikret, hayatında işinden başka hiçbir şeyi olmayan yalnızlığı seçmiş bir istihbaratçıdır. Reyhan ise ülkenin en iyi istihbaratçılarından biri olmasının yanında aile hayatıyla kariyeri arasındaki dengeyi korumaya çalışan bekâr bir annedir. Fikret açıkça dillendiremese de ikisinin ortak mücadeleleri ve yaşadıkları zorluklar onları biraraya getirir.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter