Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Altın Portakal'ı Twitter'dan canlı izleyin!

Altın Portakal'ı Twitter'dan canlı izleyin!
49. Altın Portakal Film Festivali'ndeki çok sayıda etkinlik, Twitter'dan canlı olarak yayınlanacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle düzenlenen 49. Altın Portakal'ın çok sayıda etkinliği, çoğunluğu gençlerden oluşan sosyal medya kullanıcılarına aktarmak isteyen festival yönetimi, bu yıl ilk olarak sosyal medya iletişiminin profesyonel olarak yönetilmesi için bir medya ajansı ile işbirliğine yaptı.

 

İstanbul Pera Palas Otel'de 4 Eylül'de yapılan basın toplantısında başlatılan Twitter üzerinden canlı yayınlama projesi, 49. Altın Portakal Film Festivali'nin açılış ve kapanış törenleri, geleneksel festival korteji, açılış kokteyli ve galası, basın toplantıları, film söyleşileri, Halkın Portakalı ödül töreni ve festival programında yer alan birçok etkinlikle devam edecek.

 

Popüler sosyal ağlar ''Twitter'' ve ''Facebook''un yanı sıra ''Vimeo'', ''Google'' gibi sosyal paylaşım sitelerinde de Altın Portakal'ın resmî sayfaları oluşturuldu. ''@49AltinPortakal'' adresindeki Altın Portakal resmî Twitter hesabı bin 600 takipçiye, ''Facebook.com/AltinPortakalFilmFestivali'' adresindeki resmî Facebook sayfası da birkaç gün içerisinde yüksek bir beğeni sayısına ulaştı.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter