Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Altın Koza'dan devlere Onur Ödülü!

Altın Koza'dan devlere Onur Ödülü!
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında verilen geleneksel Yaşam Boyu Onur Ödülleri, bu yıl oyuncular Ediz Hun ve Perihan Savaş ile yapımcı Abdurrahman Keskiner’e takdim edilecek.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın yaptığı açıklamaya göre, 17 – 23 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında verilen Yaşam Boyu Onur Ödülleri, bu yıl Türk Sineması’nın unutulmaz yıldızlarından Ediz Hun ve Perihan Savaş ile yapımcı Abdurrahman Keskiner’e takdim edilecek.

 

Zihni Aldırmaz yaptığı açıklamada bölüm kapsamında Hun, Savaş ve Keskiner’in filmlerinden oluşan seçkilerin izleyiciyle buluşacağını ve sinema yazarı Burçak Evren’in yine bu üç isimle ilgili kitapları kaleme alacağını ifade etti.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali Yaşam Boyu Onur Ödülleri sahiplerine, 17 Eylül Pazartesi günü yapılacak Açılış ve Onur Ödülleri Töreni’nde verilecek.

 

YARIŞMALARA BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR


Festival kapsamında düzenlenecek Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması ve Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması’na başvurular devam ediyor.

 

Yarışma yönetmeliklerine, başvuru formlarına ve festivalle ilgili diğer bilgilere

 www.altinkozafestivali.org.tr adresinden ulaşılabilir.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter