Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Altın Koza'da jüri başkanı Ferzan Özpetek

Altın Koza'da jüri başkanı Ferzan Özpetek
Bu yıl 17 – 23 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Adana Büyükşehir Belediyesi 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında yapılacak Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda jüri başkanlığını Ferzan Özpetek yürütecek...

Adana Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zihni Aldırmaz tarafından yapılan açıklamada bu yıl 17-23 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda jüri başkanlığını İtalya’da yaşayan ünlü Türk yönetmen Ferzan Özpetek’in üstleneceğini bildirildi. Aldırmaz; ‘Çıtayı her yıl biraz daha yükselttiğimiz festivalimizde Sayın Özpetek’i ağırlamak bizler için büyük bir onur, sanatseverler için ise büyük bir şans olacak’ dedi.

 

Altın Koza’da jüri başkanı olmasının kendisini son derece heyecanlandırdığını belirten Ferzan Özpetek ise, ‘Her şeyden önce çok mutlu oldum. Çünkü kısa bir sürede çok film seyredebiliyorsunuz. Gelip filmleri seyredeceğim. Adana'ya tekrar gidecek olmak beni çok sevindirdi. Çünkü 97 yılında orada yarışmadaydım. Türkiye'ye gelip Türk sinemasıyla iç içe olmak beni besliyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter