Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Alec Baldwin görüntü yönetmenini yanlışlıkla öldürdü!

Alec Baldwin görüntü yönetmenini yanlışlıkla öldürdü!

Çekimleri süren Rust isimli filmin setinde korkunç bir olay meydana geldi. Filmin yapımcısı da olan başrol oyuncusu Alec Baldwin'in kullandığı tabancadan çıkan mermiler filmin yönetmeni ile görüntü yönetmenine isabet etti. Görüntü yönetmeni can verdi. Yönetmen ise hastanede yaşam savaşı veriyor. Olay sırasında kameraların da kayıtta olduğu öğrenildi. İşte korkunç olayın detayları...

Oscar'a aday gösterilen dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği “Rust” filminin çekimleri sırasında kurusıkı tabancayı ateşledi ancak silahtan çıkan mermiler hem görüntü yönetmeni hem filmin yönetmenine isabet etti.

 

YÖNETMEN YARALI, GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ HAYATINI KAYBETTİ 

 

42 yaşındaki görüntü yönetmeni Hutchins'in hava yoluyla New Mexico Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

 

48 yaşındaki filmin senaristi ve yönetmeni Joel Souza ise ambulansla Christus St. Vincent Bölge Tıp Merkezi'ne götürüldü ve burada tedavisi sürüyor. Durumunun ne kadar ciddi olduğuna dair henüz bir açıklama yok

 

İNCELEME BAŞLATILDI

 

 Yapılan ilk açıklamaya göre olayın kaza olduğu düşünülüyor ancak polis soruşturmanın devam ettiğini ve olayın tüm yönleriyle incelendiğini açıkladı. Olay yerinden gelen görüntülerde Film için set olarak kullanılan küçük bir kilisenin polis kordonuna alındığı görüldü.

Etiketler: alec baldwin

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter