Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

33 yaşına geleni boşuyor!

33 yaşına geleni boşuyor!
33 yaşındaki Katie Holmes’ten boşanmaya hazırlanan Tom Cruise’un ilk iki eşi de ünlü oyuncudan ayrıldığında 33 yaşındaydı. İngiliz basınına göre bu durum Scientology’yle bağlantılı

 

Üçüncü kez boşanma hazırlığında olan başarılı aktör Tom Cruise’la ilgili ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. 3 kez evlenen Cruise, kadınlardan hep aynı yaşta ayrılıyor. Cruise’un ilk eşi Mimi Rogers ve ikinci eşi Nicole Kidman ünlü oyuncudan ayrıldıklarında 33 yaşındaydı. 6 yıllık evliliğin ardından Cruise’a boşanma davası açan Katie Holmes da 33 yaşında. 

 

KIZINI KORUMAK İSTEDİ 

 

33’ün Cruise’a uğursuzluk getirdiğini ifade eden İngiliz basını bu durumun Scientology’yle bağlantısı olabileceğini öne sürdü. Scientology’nin ilk kilisesinin bulunduğu Arizona Eyaleti’nin Phoenix kenti 33’üncü paralelde yer alıyor. Öte yandan ikilinin boşanma nedenleri konusundaki iddialara ise bir yenisi eklendi. Cruise’la birlikteliği sırasında onun gölgesinde kaldığı için boşanma kararı alan Holmes’ün 6 yaşındaki kızı Suri’yi Scientology’den korumak için boşandığı iddia edildi. 

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter