Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

1. BAK Akademi ödülleri için start verildi

1. BAK Akademi ödülleri için start verildi
SETEM (Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği) ve SETEM Akademi Derneği tarafından düzenlenecek 1. BAK (Belgesel, Animasyon ve Kısa Film) Akademi Ödülleri için start verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Daire Başkanlığı. Kültür Müdürlüğü’nün tanıtım desteği sağladığı 1. BAK (Belgesel, Animasyon ve Kısa Film) Akademi Ödülleri, internet üzerinden oylama sistemi ile belirlenecek. İlk aşamada yarışmada yer alan belgesel, animasyon ve kısa film ekiplerinin oy kullanacağı sistemde isteyen izleyiciler de oy kullanabilecek.

 

Her kategoride en çok oy alan 10 filmin finalist olacağı yarışmanın ikinci aşamasında ise SETEM üyeleri ve SETEM Akademi Derneği üyelerinin oylamaları birincileri belirleyecek.

 

Kısa film kategorisinde ; en iyi kısa film, en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu, en iyi yönetmen, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi kurgu, en iyi senaryo dallarında ödül verilecek.

 

Belgesel film kategorisinde; en iyi belgesel film, en iyi yönetmen, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi senaryo, en iyi kurgu dallarında ödül verilecek.

 

Animasyon film kategorisinde; en iyi animasyon film, en iyi yönetmen, en iyi senaryo ve en iyi animatör özel ödülü verilecektir.

 

En iyi Kısa Film, en iyi Belgesel Film ve en iyi Animasyon Film ödüllerinin birincilerine; ödül kazandıkları kategoride çekmek istedikleri bir proje için ekip ve ekipman desteği sağlanacaktır. Diğer dallarda ödül alan yarışmacılara SETEM Akademi bünyesinde gerçekleşecek eğitimlerden istedikleri branşta (1 yıl içinde) burs desteği sağlanacaktır.

 

Ayrıca SETEM üyeleri ve SETEM Akademi Derneği üyeleri, katılımcı olan tüm filmler arasından seçilen filmlere jüri özel ödülleri vereceklerdir.

 

Başvuru ve ödül takvimi;

 

Başvurular 07 Kasım 2013 tarihinde başlayacak olup 30 Kasım 2013 tarihine kadar internet üzerinden yüklemeler yapılabilecektir. 01 Aralık – 07 Aralık 2013 tarihleri arasında internet üzerinden herkese açık oylama yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi www.setemakademi.com adresinden ve yarışma başvuru katılım koşulları şartnamesinden edinebilir.

 

Her kategoride en çok oy alan 10 film finalist olacaktır. Finale kalan filmler 14 – 21 Aralık 2013 tarihleri arasında SETEM Akademi( Kazım Orbay Cad. No: 3B Bomonti Park AVM 205F Bomonti-Şişli/İstanbul) de gösterilecektir. Gösterim programı SETEM Akademi web sayfasından duyurulacaktır.

 

Ayrıntılı bilgi için; SETEM Akademi – 0212 232 35 42, Levent Bıyıklıoğlu – 0534 499 43 01 Nazım Özdemir 0532 509 20 12

afis_setem_web

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

RÖPORTAJLAR

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Cüneyt Karakuş: "Bu filmde ses rengi...

Fırat Sayıcı

Aziz Alaca: “Kısacıların birçok uzuncudan...

Aziz Alaca: “Kısacıların birçok uzuncudan...

Fırat Sayıcı

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Emre Ahmet Seçmen: “Bu belgesel için 53 r...

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter