Popüler Sinema

Paylaş
Eleştiriler

N’apcaz Şimdi? Kaçcaz şimdi!

N’apcaz Şimdi? Kaçcaz şimdi!
(3.0/10)
Üye: Banu Bozdemir
Bazı filmlere giderken üç aşağı beş yukarı ne izleyeceğimizi tahmin ediyoruz artık! Yerli komedi benim en korktuğum tarzların başında geliyor artık… N’apcaz Şimdi Özgür Özberk, Özge Özberk imzası taşıyan bir komedi. Acaba dedim, belki farklıdır beni korkutan diğer komedilerden ama maalesef!

 

N’apcaz Şimdi şimdi üçlü ilişki sınıfına girer mi derseniz evet girer! Nihan ve Toygar evli ama birbirinin ensesinde boza pişiren bir çift. Toygar karısının dırdırından bıkan her erkek gibi kendisine genç ve güzel bir sevgili ayarlar! Ve karısından kurtulmanın yollarını arar! Hadi konu orijinal değil diyelim, bari ilgimizi çekecek bir şeyler yapsaydınız demekten kendimi alamadım… Filmin başlardaki hakkını vereyim o zaman, zira sonlara doğru sünger gibi uzadıkça uzadı ve bitmek bilmedi! 

 

Evet film en azından başında ‘nereye gidiyoruz acaba’ başlangıcı yaptı ama sonrasında tekrarlayan ve giderek sarkan konusuyla bezdirdi.  Bazı filmler spoiler vermemiz konusunda ısrarcı çünkü konu başka türlü anlatılmıyor, filmden anlatıma güzel güzel eşlik edecek, heyecanlandıracak anlar çıkmadı maalesef! Toygar karısını öldürmek isterken yaptıkları sakarlık ve salaklıklarla doğum gününü kutlamaya gelen herkesi öldürüyor! Evet aslında filmin komedi noktası bir anlamda kendince cesur bir şeyden, ölümden ilham alıyor! Ve insanların kafasına, orasına burasına geçirdikçe ve insanlar patır patır öldükçe bizden bunlara gülmemiz isteniyor! Hadi güldük diyelim, herkesi sıraya dizmiş bir ölüm komedisi neye kadar? 

 

Kendimde dahil olmak üzere uzun metrajlı bir film çekmek istesem ilk filmimin nasıl bir şey olacağını çok merak ederim ama asla böyle bir şey olmaz, olamaz! Özgür Özberk aslında kariyerine oyuncu olarak yön vermiş bir isim. Film çekmek gibi bir hayali olabilir, elbette çok normal ama neden böyle bir film diye düşünmeden edemiyor insan! 

 

Ufuk Özkan SüpüRRR ve  Pak Panter’den sonra aslında yine aynı tarz bir filmle yoluna devam ediyor. Bu durumda dizi projeleri daha başarılı sanırım diyeceğim ama son olarak Türk’ün Uzayla İmtihanı dizisi var tabii bir de! Özge Özberk ise kardeşinin ilk sinema filmine destek vermek için kolları sıvamış, kocasının kafasını yiyen, sinir bozucu kadın tiplemesini oynamayı kabul etmiş.  Filmin başlangıçtaki sahnelerini saymazsak bir villanın içinde geçtiğini söyleyebiliriz, oradan oraya koşuşturan oyuncuların peşinde bizde helak olduk hem de sıkıldık! 

 

Filmin başında Toygar’ın bize yani seyirciye konuşma fikri, bir süre sonra kayboldu gitti, en azından ilk başta değişik gelmişti bana! O da gidince filmin seyri bir hayli zorlaştı! Sonuçta N’apcaz Şimdi bir nevi arapsaçı filmi, eline yüzüne bulaştırma hadisesi… O yüzden sürprizlerde bir bir eriyor ve film elimizde avucumuzda,zihnimizde kaybolup gidiyor! 

 

Banu Bozdemir

 

twitter.com/BanuBozdemir

 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter