Popüler Sinema

Paylaş
Eleştiriler

Ant-Man ve Wasp

Ant-Man ve Wasp
(5.5/10)
Yazar: Uğur Hakan Hacıoğlu

Marvel dünyasında çok göz önünde olmayan kahramanlardan biri olan Ant Man ilk filminin gördüğü ilgiden sonra yeni bir film ile tekrardan beyazperdede seyirci ile buluştu. İlk filmin 2015 yılında çıkmasının ardından Ant Man ikinci solo macerasıyla bu hafta vizyonda. Yönetmenlik koltuğunda da Peyton Reed var.

 

Şartlı tahliye olup iki yıl boyunca ev hapsine mahkûm edilen Scott Lang kahramanlık günlerini geride bırakıp sadece kızına odaklanan bir baba figürü ile bizleri karşılıyor. Gün boyu evin içerisinde düzenli aktiviteleri bulunan ve bunları aksatmamaya çalışan Scott aynı zamanda sıkı tedbirlerle denetleniyor. Banyoda uyuyakaldığı birgün rüyasında Henry Pym’in karısı Janet’ı görür. Kendine geldiğinde bu durumdan Henry ve kızı Hope’u haberdar eder. Gerçekleşen telefon görüşmesinin ardından da kendini yeniden kahramanlık serüvenin içerisinde bulur. Bu rüyayı bir haber olarak görmeleri sonucunda Quantum dünyasında hapsolmuş Janet’i kurtarmak için harekete geçerler. Scott da onlara bu konuda yardım edecektir. Kısa bir zaman sonra Scott Ant Man olarak bu konuda Wasp ile birlikte çalışmaya başlar. Üstelik işleri hiç kolay değildir. Polis, mafya ve tehlikeli bir tehdit olarak Ghost sürekli peşlerindedir. Nereden geldiği belli olmayan Ghost esrarengiz gücü ile kahramanlarımıza büyük zorluklar çıkarır. Filmin belki de en güzel yanı zorlu maceraların içerisinde bilimkurgu ve çizgi roman dünyası bir bütünleşme yaşayacak ve filmin sonuna doğru harika bir atmosferle sizleri buluşturacak.  

 

Marvel dünyası hayranlarını tatmin edeceğini düşündüğüm Ant Man ve Wasp genel olarak ilk filmin gölgesinde kalacak bir yapıt. Ant Man’in ilgi çekici kısmı diğer Marvel karakterlerinin aksine daha doğal bir kahraman olması. Bu açıdan Deadpool’un ardından çizgi roman dünyasında ikinci temsilci olarak göze çarpıyor. Film aksiyon sahneleri, ince mizahı ve hikâyesi ile sizlerin sinema salonundan memnun ayrılmanızı sağlayacaktır. 

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter