Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Yeşilçam'dan yolu bu yana düşmüş modern dizimiz; Aşk Emek İster

Yeşilçam'dan yolu bu yana düşmüş modern dizimiz; Aşk Emek İster
Üye: Drama Queen Show TV'de bu akşam yeni bir dizi başlıyor. Diziyle ilgili ilk bilgiler paylaşılırken isminin Gizli Patron olacağı duyurulan Aşk Emek İster bir Birol Güven yapımı. Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı dizinin baş rollerinde en son Son Yaz Balkanlar'da izlediğimiz hatta izleyemediğimiz (yayından erkenden kalktı dizi) Furkan Palalı, en son Küçük Kadınlar dizisinde oynamış olan Ekin Türkmen ve Leyla ile Mecnun'dan Müge Boz var. Buradaki adı da Leyla hatta.

Dizinin tanıtımlarına rastladığımda anladım ki bir zamanların tadından yenmeyen eski Yeşilçam filmlerimizden birini dizi şeklinde izleyeceğiz. Baba rolünü Hulusi Kentmen'in uçarı, aklı bir karış havada, bir o kadar da yakışıklı oğlunu canlandıranın Tarık Akan olduğu, babanın oğluna ders vermek, hayatı öğretmek için onu fabrikasında işçi olarak çalıştırdığı Yeşilçam filmlerinden bahsediyorum. Hala seve seve, özlenen eski bir dostu yeniden gördüğündeki hisle izlediğimiz o güzelim filmlerin şimdilerde tekrar karşımıza dizi şeklinde çıkmasına alıştık bizler. Alev Alev'de olduğu gibi sonu hüsranla bitse de televizyon ve dizi izleyerek vakit geçiren bizler için her proje galiba izlenir oldu.



Tarık Tarcan'ı görüyorum şimdi karşımda. Eski oyuncuların yeniden, dizilerde, filmlerde rol almalarına olanak sağlanması güzel bir düşünce.Aşk Emek İster'in senaryosunu Birol Güven ile birlikte daha önce Arka Sıradakiler'in senaryosunu, Akasya Durağı'nın tretmanlarını hazırlayan Özlem Elginöz ve  Arka Sıradakiler'le Kadın İsterse'nin senaryosunu yazan Yelda Açıkgöz yazıyor.


 Furkan Palalı'nın canlandırdığı Demir eğitim için gittiği Amerika'dan döner ve zengin bir fabrikatör olan babası Hikmet bey onu kendi patronu olduğu fabrikasında işçi olarak çalıştırmaya başlar. Arabası, kredi kartları, tüm özgürlükleri elinden alınan Demir istemese de Emre olarak fabrikadaki ilk gününe başlar. 



Show TV'nin Nisan ayından itibaren altı yeni projeye imza atacağını daha önce yazmıştım. Ben Burdan Atlarım ve Her Şey Yolunda Merkez'i geçen hafta izledik. Ben ikisine de çok şans vermiyorum doğrusu. Daha üç proje var arkada. Benim Hala Umudum Var, Feyruz ve Salih Kuşu. Aşk Emek İster güzel başladı. Yolu açık olsun.



Son Günlerde...



Racha Rizk dinliyorum. Sonra Can Gox dinliyorum. Sonra bu ikisi sürekli yer değiştiriyor. İkisini de şiddetle tavsiye ediyorum.


Televizyondaki ödül törenlerini izliyor ve bu tip yerlere nasıl kıyafetlerle gidilmemesi gerektiğini öğreniyorum!


Yabancı dizi izliyorum. Bates Motel ve Hannibal.


Onur Ünlü'nün yeni filmi Sen Aydınlatırsın Geceyi izleyeceğim günü bekliyorum. İzleyenler bayılmışlar. Zaten şu anda izlediğim 32.İstanbul Film Festival kapanış töreninde ödülleri götürüyor.


Drama Queen 


twitter.com/yazmakiyigelir 


Diğer yazıları için tıklayınız

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

ELEŞTİRİLER

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Kısa Film ve Kapitalizm İlişkisi

Fırat Sayıcı

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter