Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Yalnızca Senin İçin Okan Bayülgen

Yalnızca Senin İçin Okan Bayülgen
Üye: Drama Queen Aslında sohbet etmekten, konuşmaktan nefret eden, bunları yapmaktansa her bulduğu kanepede kıvrılıp uyumayı yeğleyen bir adam o. Sosyalleşmeyi ve insanları sevmediğini söyleyen ama tüm bunların aksine sohbet programı yapan Okan Bayülgen, ortağı olduğu televizyon kanalı on8 ile Ocak ayında ‘’Yalnızca Senin İçin’’ diyecek!

 

 

Gece Kuşu’yla  yavaş yavaş, sezdirmeden, bazılarımızı ‘gıcık’ edip sonradan kendini sevdirerek bizlerde bağımlılık yaratmayı başaran, damardan alınan serum gibi yavaş ama etkili biçimde bizi abluka altına alan, sinsi bir virüs gibi kanımıza işleyen bir mikrop o. ‘Herkes Bunu Konuşuyor’ dedi bize, ‘Sade Vatandaş’ da oldu, ‘Bu Sizi İlgilendiriyor’ dedi sonraları. ‘Televizyon Makinası’, ‘Medya’nın, ‘Muhabbet’in ve ‘Disko’nun Kralı oldu o. Sonra, (bence iyi dayandı) sıkıldı tüm bunlardan ve tv 0n8’i kurdu. Ocak ayında ‘Yalnızca Senin İçin’ sloganıyla yayın hayatına başlayacak olan yeni kanalında Metropolis’le bizleri yarıştıracak.

 

İçi boş tanımlarla anlamlandırılmaya çalışılan ‘farklı olmak’ durumu onda tüm ‘gerçek’liğiyle hep vardı ve şimdi de, tek dizili (evet yanlış duymadınız; tek dizili dedim) ve kaliteli stüdyo programlarıyla bizi mest edeceğine, ekrana kilitleyeceğine emin olduğum yepyeni işlerle geri dönüyor aramıza.

 

Hayatta kalma rehberi olarak tanımladığı yarışma programı Metropolis’te, yiyeceği, içeceği, tarihiyle tanınan bazı yerlerin yöresel sofralarının olacağı şehirlerden 6 yarışmacı sanal olarak merkez şehre geliyor ve bir sokağa bırakılıyor. Sorulan sorulara verilen cevaplarla birlikte kazananın bir sonraki güne geçiş yaptığı bir yarışma bu ve haftada 5 gün sürüyor. On8 ile birlikte yarışma TV 8’de de gösterilecek.

İzlerken coştuğumuz, güldüğümüz, eğlendiğimiz kadar,  zor zamanlarında kendisine başvuranları geri çevirmeyip tüm yardım severleri ekrandan yönlendirip bir araya getirmesiyle, yaralara merhem olması ve buna ön ayak oluşuyla gönüllerimizde de apayrı bir yere sahip Bayülgen. Ne yapsa izleneceğini biliyorum, ne yapsa izlerim, biliyorum.

 

Seni bekliyoruz Bayülgen, yalnızca senin için…

 

 

 

Drama Quenn

 

twitter.com/yazmakiyigelir

 

 

Diğer yazıları için tıklayınız

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter