Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti.

TV 8 / 19:30 / Zorro Efsanesi

 

Yönetmen: Martin Cambhell

 

Oyuncular: Catherine Zeta-Jones, Antonio Banderas, Nick Chinlund



Tür: Aksiyon, Macera, Western


Bir önceki maceradan sonra, Alejandro ve Elena evlenmişler ve artık adı Joaquin olan 10 yaşında bir oğulları vardır. Alejandro, fakir ve ezilenleri lordların açgözlülüğünden korumak için Zorro maskesini takıyor olsa da, görev ile normal bir yaşam sürme arzusu arasında ezilmektedir.

 

 

KANALTÜRK / 19:45 / Büyük Komplo

 

Yönetmen: Greg Marcks

 

Oyuncular: Shane West, Edward Burns, Ving Rhames

 

Tür: Aksiyon, Suç

 

Max Peterson, ona muazzam bir zenginliğin anahtarını sunan bir dizi gizemli telefon aldıktan sonra, kısa zaman içinde ölümcül ve uluslararası bir senaryonun kurbanı olduğunu anlar. Hedefi asla şaşırmayan bir grup devlet ajanı onu takip ederken, Max tüm dünyanın istikrarını ve geleceğini tehdit eden bir komployu açığa çıkarmak için gezegeni baştan sona dolaşmak zorundadır.

 

 

SHOW TV / 20:00 / Eyvah Eyvah 3

 

Yönetmen: Hakan Algül

 

Oyuncular: Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak Şakrak, Salih Kalyon

 

Tür: Komedi

 

Babası Ali Rıza Şeker’i bulan Hüseyin için artık halledilmesi gereken tek bir şey kalmıştır, o da Geyikli’deki sevdalısı hemşire Müjgan’a kavuşmak ve Firuzan’ın hediye ettiği yüzüğü verip Müjgan’ın kalbini kazanmak. Film, Firuzan, Hüseyin’in babası Ali Rıza Şeker, Hüseyin’in yolunu gözleyen dedesi ve ninesinin yeni hikâyesini yine klarnet eşliğinde anlatıyor.

 

TV 2 / 21:30 / Shine A Light

 

Yönetmen: Martin Scorsese

 

Oyuncular: Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Ron Wood, Darryl Jones, Chuck Leavell, Bobby Keys, Bernard Fowler, Lisa Fischer, Christina Aguilera

 

Tür: Belgesel, Biyografik

 

Dünyanın en büyük rock’n roll gruplarından biri olan Rolling Stones’u kendi gözlerinden anlatıyor. Bu belgesel, Scorsese’nin 2006 sonbaharında New York’ta yer alan Beacon Theater’da yaptığı 2 günlük bir çekimden oluşuyor.

 

 

CNBCE / 22:00 / Özgürlük Yolu

 

Yönetmen: Peter Weir

 

Oyuncular: Colin Farrell, Jim Sturgess, Saoirse Ronan, Ed Harris, Mark Strong

 

Tür: Dram, Macera, Tarihi

 

1940 yılında Sovyet Rusya’ya bağlı Sibirya esir kampından kaçarak kışın ortasında Sibirya’dan Hindistan’a 6.000 kilometre yürüyen bir grup esirin hikayesi. Polonyalı genç Janusz, Amerikalı, alaycı bir mühendis olan Bay Smith, Yugoslav bir muhasebeci olan Zoran ve dövmeli gangster Valka’dan oluşan bu gruba daha sonra Irena adlı bir mülteci de katılır. Başlarına ödül konmuş olan ekip önce ıssız Sibirya’yı, ardından Gobi Çölü’nün uçsuz bucaksız düzlüklerini ve son olarak Himalayalar’ı aşmak zorunda kalacaktır.

 

 

STAR TV / 22:45 / Gülen Gözler

 

Yönetmen: Ertem Eğilmez

 

Oyuncular: Şener Şen, Adile Naşit, Münir Özkul, Halit Akçatepe, Ayşen Gruda

 

Tür: Aile, Dram, Komedi

 

Nezaket Hanim ve kocası,hep erkek çocuk olacak umuduyla 4 çocuk yaparlar. Ama hepsi de kiz olur. İsmet, Fikret, Nedret ve Hikmet kardeşler genc kızlık dönemlerindedir ve evlilik hayalleri kurmaktadırlar. İsmet'le Nedret, erkek arkadaşlarını babalarına zengin biriymiş gibi tanıtır. Ancak, onların maddi durumları pek de parlak degildir. Kızlarının mürüvvetini görmek isteyen Nezaket Hanım, evi ipotekleyerek kızlarının düğünü için borç alır. Bu arada Fikret'le, Vecihi arasında da büyük bir aşk yaşanmaktadır. Aile, parayı ödeyebilmek için sabun üretmeye çalışırlar. Ancak işler istedikleri gibi gitmez. Kısacası, beş kızı olan bir marangoz ustasının güldürüsünü neşeyle izleyeceksiniz.

 

Keyifli seyirler...

Etiketler: tv'de bugün

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter