Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizn için seçti.

KANALTÜRK / 19:45 / Show Time

 

Yönetmen: Tom Dey

 

Oyuncular: Robert De Niro, Rachael Harris, Eddie Murphy, Zaid Farid, Alex Borstein, Holly Mandel, Nestor Serrano


Tür: Aksiyon, Komedi

 


Los Angeles Polis Teşkilatı’nda dedektiflik yapan Mitch Preston, az konuşan bir o kadar da bezgin bir polistir. Tek amacı 20 Yıllık hizmet süresini tamamlayıp emekliye ayrılmaktır. Dedektifle aynı birimde çalışan Trey Sellars ise mecburiyetten polis olmuş başarısız bir aktördür ve bütün gün sokaklarda suçluları kovaladıktan sonra akşam eve gelip ayna karşısında aktörlük denemeleri yapmaktadır. Sellars’ın amacı hayatını değiştirecek bir fırsat yakalayıp televizyon yıldızı olmaktır.Trey ve Mitch, bir gece farkında olmadan çok gizli bir operasyonu açığa çıkarırlar ve büyük bir uyuşturucu şebekesini yakalarlar. Bu olay zoraki ikilinin, televizyonlarda boy göstermesine neden olur ve artık ikisi de şöhret sahibi olmuşlardır.

 

TV 8 / 21:15 / Arıza Aile

 

Yönetmen: Craig Lucas

 

Oyuncular: Hilary Swank, Ben Foster, Ginnifer Goodwin, Lauren Graham, Matthew Perry

 

Tür: Dram

 

Her ailede aileyi bir arada tutan bir birey vardır. Tanager ailesinde de bu görevi Morrie üstlenmiştir. Morrie’nin kardeşi Jay evsiz ve depresyondadır. Ablası Jay arada fotoğrafçılık yapan ve sürekli ilgi görmek isteyen mutsuz bir kadındır. Eşi Betty yedi yıldır çocuk yapmak için Morrie’nin işlerini yoluna koymasını beklemektedir. Ama bir gün Morrie’nin kendi hayatı yavaş yavaş çökmeye başlayınca yıllardır desteklediği ailesinin gücü sınanacaktır…

 

 

TV 2 / 21:30 / Mutluluğun Peşinde

 

Yönetmen: John Cameron Mitchell

 

Oyuncular: Nicole Kidman, Aaron Eckhart, Dianne Wiest, Miles Teller

 

Tür: Dram

 

Nicole Kidman’ın başrolünde oynayıp yapımcılığını da üstlendiği güçlü bir dram olan Rabbit Hole’un erkek oyuncusu da Aeron Eckhart.

Çocukları bir araba kazasında ölen Becca ve Howie birbirlerine yabancılaşmış evli bir çifttir. Tek oğlunun ölümünü kabullenmekte güçlük çeken Becca, oğlunun ölümüne neden olan genç adamı gizlice izler, Howie de gittiği terapi seanslarında tanıştığı bir kadına yakınlık duyar...

 

 

SHOW TV / 23:15 / Red 2

 

Yönetmen: Robert Schwentke

 

Oyuncular: Morgan Freeman, Bruce Willis, Karl Urban, John Malkovich, Helen Mirren

 

Tür: Aksiyon, Komedi, Suç

 

Frank Moses, eski bir CIA ajanıdır. Fakat artık emeklidir. Sakin bir yaşam sürmeye çalışırken, karşısına kendisini tehdit eden ve yüksek teknoloji silahlarla donanmış bir suikastçı çıkar. Hayatı tehlikede olan Frank, kendisini ve sevdiği kadını korumak için, eski takım arkadaşları Joe Matheson, Victoria ve Marvin Boggs’u bir araya getirir ve mücadeleye başlar.

 

Keyifli seyirler...

 

 

 

Etiketler: tv'de bugün

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter