Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema günün öne çıkan filmlerini sizin için seçti.

TV 8 / 21:00 / Tehlikeli Sular

 

Yönetmen: Adam Blaiklock

 

Oyuncular: Daisy Betts, Ben Oxenbould, Leeanna Walsman, Simon Lyndon, Peter Phelps

 

Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera

 

Bir grup arkadaş hem sörf, hem de tatil yapmak üzere keşfedilmemiş açık denizlere tekne ile açılırlar. İlk başta her şey çok keyifli ve güzel olsa da, Sam’in iki yakın arkadaş olan Rob ve Bull arasında kalması ile işler tamamen değişir. Hem Rob, hem de Bull Sam’a aşıktır. Sam’in Rob’u tercih etmesi üzerine deliye dönen Bull birden teknede terör estirmeye başlar.

 

 

TV 2 / 21:30 / Charlie Banks'in Eğitimi

 

Yönetmen: Fred Durst

 

Oyuncular: Jesse Eisenberg, Sebastian Stan, Chris Marquette, Eva Amurri, Jason Ritter

 

Tür: Dram

 

16 yaşındaki sorumluluk sahibi ve “iyi çocuk“ Charlie Banks, bir okul partisinde karizmatik ama sosyopat okul arkadaşı Mick’in iki taşralı çocuğu tartaklamasına şahit olur. Kimse Mick’i ihbar etmez ancak Charlie’nin vicdanı ağır basar ve olayı polise bildirir. Üç yıl sonra, Charlie ve en yakın arkadaşı üniversitedeyken, bir anda Mick çıkıp gelir. Charlie, Mick’i ihbar edenin kendisi olduğunu kimseye söylememiştir, ancak bu ziyaretle Mick’in ihbarcının kendisi olduğunu keşfetmiş olabileceği endişesine kapılır. Mick, Charlie’yle aynı üniversiteye kaydolur ve yavaş yavaş onun bütün arkadaşlarıyla çok yakınlaşır. Hatta Charlie’nin kız arkadaşını elinden alır. Ancak Mick’in küçük sırrını ve ne kadar tehlikeli olabileceğini Charlie’den başka kimse bilmemektedir. Charlie, bu durumla nasıl başaçıkabileceğini ve kimseye zarar gelmeden Mick’i hayatından ve çevresinden nasıl uzaklaştıracağını düşünmeye başlar.

 

 

CNBCE / 22:00 / Rumba

 

Yönetmen: Dominique Abel, Bruno Romy, Fiona Gordon

 

Oyuncular: Dominique Abel, Philippe Martz, Bruno Romy, Fiona Gordon, Clément Morel

 

Tür: Dram, Romantik, Komedi

 

Küçük bir kasaba okulunda öğretmen olan Fiona ile Dom, öğrencilerine ders verip, sık sık da birbirleriyle selamlaşarak günü geçirirler. Ama onlar için asıl önemlisi akşamlardır. Hayatlarının aşkı Latin dansları, özellikle rumba olan çift, akşam olunca şehre gider ve dans yarışmalarına katılarak figürleriyle izleyenleri hayran bırakırlar. Bir gece Dom ve Fiona bir yarışmada ödül aldıktan sonra, evlerine giderken ille de ölmek isteyen bir adam, Gérard önlerine fırlar. Ona vurmaktan kaçınmayı başarırlar, ama arabanın kontrolünü kaybedip ciddi bir kaza geçirirler. Fiona ertesi sabah kendine geldiğinde, bacaklarından birinin olmadığını görür. Dom’un ise beyni hasar geçirmiştir, hafızası bir gider bir gelir. 

 

 

KANAL D / 23:15 / Bana Bir Soygun Yaz

 

Yönetmen: Biray Dalkıran

 

Oyuncular: Hakan Yılmaz, Mehmet Özgür, Sera Tokdemir, Mehmet Usta, Ömür Arpacı

 

Tür: Komedi

 

Bir iş için Ankara'ya gitmek üzere olan Onur'a, Hacamat Hüso bir arkadaşına gönderilmek üzere tanınmış bir pastanenin şekerlemelerinden bir kutu teslim eder. Aynı gün uzatmalı sevgilisiyle yaptığı tartışma sonucu aldatıldığını düşünen Leyla, Onur'un bütün eşyalarını ve şekerleme kutusunu benzin dökerek yakar. Sokakta kalan Onur, Leyla'nın onu her kapıya koyduğunda yaptığı şeyi yapar ve çocukluk arkadaşları olan Fiko ile Süleyman'nın birlikte yaşadıkları eve gider. İki gün sonra başlarına hiç düşünmedikleri bir şey gelir. Hacamat Hüso adamlarına apar topar yakalattığı Onur ve Fiko'yu bir depoya getirtir. Dayak yiyip hırpalanan Onur ve Fiko hala ne olduğunu anlamamışlardır. Öğrendiklerinde şok olurlar. Dayağın sebebi Onur'a teslim edilen ve Leyla yaktığı için Hacamat'ın arkadaşına ulaşamayan şekerleme kutusudur. Dahası, kutuda şekerleme değil elli bin euro vardır. İşte o an, kaderlerinin değiştiği andır...

 

Keyifli Seyirler...

Etiketler: tv'de bugün

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter