Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema günün öne çıkan filmlerini sizin için seçti.

ATV / 20:00 / New York'ta Beş Minare

 

Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül

 

Oyuncular: Haluk Bilginer, Engin Altan Düzyatan, Ali Sürmeli, Danny Glover, Mahsun Kırmızıgül, Salih Kalyon, Robert Patrick, Onur Ünsal, Zafer Ergin, Gina Gershon, Hüseyin Avni Danyal, Mustafa Sandal, Murat Ünalmış, Eşref Kolçak, Suna Selen, Justine Cotsonas, Yüksel Arıcı, Scott Wil

 

Tür: Aksiyon, Casusluk, Dram, Macera, Polisiye, Politik

 

Kırmızı bültenle aranan ve ismi fenomene dönüşen radikal dinci bir örgütün lideri Deccal kod adlı suçlunun Amerika'da yakalandığı bilgisi gelir. Teşkilatın en başarılı iki polisi Amerika'ya suçluyu teslim almaya giderler. Bundan sonrası kolay gibi görünür ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir. İstanbul, New York, Bitlis üçgeninde geçen hikaye, yakın dönemin Türkiye'sini sorgularken, 11 Eylül sonrası Amerika ve dünyanın İslam ile olan paranoyasının altını çizecektir.

 

 

CNBC-e / 22:00 / Şimdi Ya Da Asla

 

Yönetmen: Rob Reiner

 

Oyuncular: Morgan Freeman, Jack Nicholson, Sean Hayes, Rob Morrow, Ian Anthony Dale, Jonathan Mangum, Amber Mead

 

Tür: Komedi, Dram, Macera

 

Milyoner Edward ile araba tamircisi Carter’ın dünyaları apayrıdır. Yolları, bir hastane odasını paylaşmalarıyla kesişir ve iki ortak noktaları olduğunu keşfederler: Hayatlarının kalan kısmını yapmak istedikleri her şeyi yaparak geçirme arzusu ve kendileriyle barışma ihtiyacı. Birlikte araba seyahatine çıkarlar ve bu süreçte dost olup, hayatı dolu dolu, hoşgörü ve mizahla yaşamayı öğrenirler.

 

 

TV 8 / 20:15 /  Bay ve Bayan Smith

 

Yönetmen: Doug Liman

 

Oyuncular: Brad Pitt, Angelina Jolie, Adam Brody, Michelle Monaghan, Vince Vaughn, Jennifer Morrison, Kerry Washington, Keith David, Chris Weitz, Perrey Reeves, Melanie Tolbert, Stephanie March, Rachael Huntley

 

Tür: Aksiyon,  Casusluk,  Gerilim,  Komedi,  Romantik

 

John  ve Jane Smith, renksiz bir evlilik süren sıradan bir şehirli çifttir. Ama her ikisi de diğerinin öğrenmek için cinayet işleyebileceği bir sır gizlemektedir: Mr. and Mrs. Smith, yüksek ücretli, olağanüstü verimlilikte kiralık katildirler ve rakip kurumlar için çalışmaktadırlar. Mr. and Mrs. Smith, birbirlerini öldürmek için kiralandıklarında evliliklerinde yeni bir heyecan kaynağı bulurlar ve eğlence başlar. Mr. and Mrs. Smith, ölümcül yeteneklerini ortaya koyup evliliklerini müthiş bir sınava soktuklarında sonuç muhteşem bir macera yapıtına dönüşür.

 

 

TRT 1 / 23:15 / Züğürt Ağa

 

Yönetmen: Nesli Çölgeçen

 

Oyuncular: Şener Şen,Erdal Özyağcılar,Nilgün Nazlı,Atila Yiğit

 

Tür: Dram, Komedi

 

Ağanın en büyük tutkusu güreşmektir.Bu nedenle köyde sofralar kurulur,yenilir içilir...Yoksul köylüler memnundur...Ama yağmur yüzü görmedikleri içinde endişelidirler. Çünkü toprak giderek kuraklaşınca köylü zor durumda kalır.Şaşkındırlar.Yağmur duasına çıkarlar,ama sonuç gene değişmez.Bu arada yaşlı Abdo Ağa köyün güzel kızı Kiraz'a (Nilgün Nazlı) göz koyar ve onunla evlenir.

 

İyi seyirler

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter