Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

TV' de sinema keyfi

TV' de sinema keyfi
Popüler Sinema sizin seçti.

KANALTÜRK / 19:50 / Görünmez

 

Yönetmen: Oleg Pogodin

 

Oyuncular: Vladimir Yepıfantsev, Sergei Astakhov, John-Sebastien Cote, Wolfgang Raach

 

Tür: Aksiyon

 

Yegor Kremnyov profesyonel bir Rus ajanıdır. Son görevi, Sorkin yönetiminin firari bakanı Mikhail Shering'i ele geçirmektir. Söylentilere göre Shering'in elinde sadece Rus istihbaratının değil, Batı'nın güçlü suç kartelinin de peşinde olduğu gizli belgeler vardır. Yegor'un bu zorlu görevi komplolar, ihanetler ve tuzaklarla çevrilidir. Ancak asıl büyük sorun, Shering'i teslim edeceği, tehlikeli yolculuk sırasında yaşanacaktır.

 

 

TV 2 / 21:30 / Artist

 

Yönetmen: Michel Hazanavicius

 

Oyuncular: John Goodman, James Cromwell, Jean Dujardin, Penelope Ann Miller, Bérénice Bejo

 

Tür: Dram, Komedi, Romantik

 

Sinema büyüsünün bütün dünyayı kasıp kavurduğu 1920’li yılların sonunda George Valentin, Hollywood’daki en büyük starlardan biridir. Oynadığı her film büyük başarı kazanan Valentin’in güzel bir eşi, görkemli bir evi ve kendine hayran milyonlarca seveni vardır. Ancak sinemaya sesin gelmesi ile birlikte George Valentin’in hayatı alt üst olur.

 

 

KANALTÜRK / 22:00 / Hayalet

 

Yönetmen: Karen Oganesyan

 

Oyuncular: Konstantin Khabenskiy, Vladimir Mashkov, Chulpan Khamatova

 

Tür: Korku, Gizem, Aksiyon

 

Mesleğinde zor dönemler yaşayan ve yaratıcılığından uzaklaşan bir romancı, yeni eserine ilham vermesi amacıyla bir suikastçıyla işbirliği yapar. Bu durum yazarı, cinayet suçlamasıyla karşı karşıya getirecektir.

 

 

CNBC-e / 22:00 / Son Öpücük

 

Yönetmen: Tony Goldwyn

 

Oyuncular: Rachel Bilson, Casey Affleck, Zach Braff, Marley Shelton, Tom Wilkinson

 

Tür: Dram, Komedi, Romantik

 

Micheal ve Jenna, üç yıldır beraber olan bir çifttirler. Evlenmek ve bir aile kurmak istemektedirler. Jenna hamile olduğunu söylediğinde planları yolunda gitmektedir. Ancak Micheal bir yandan gençliğinin sona ermekte olduğunu hissettiği için üzgündür. Bir arkadaşının düğününde eski bir özgür ruhlu üniversite arkadaşı olan Kim ile karşılaşır. Kim, bir şekilde onun gözünü açar ve Jenna uzağa düşürecek tehlikeli bir yola sevk eder. Bu esnada etraflarındaki hiçbir ilişki iyi gitmemektedir. Jenna’nın ailesi bile buna dahildir. Stephen ile Anna da uzun soluklu evliliklerinde sorunlar yaşamaktadırlar.

 

İyi seyirler

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter