Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

TV' de sinema keyfi

TV' de sinema keyfi
Popüler Sinema sizin için seçti.

TV 8 / 19:45 / Hepsini Vur

 

Yönetmen: Michael Davis

 

Oyuncular: Clive Owen, Monica Belluci, Paul Giametti

 

Tür: Aksiyon, Komedi, Suç

 

Amerika’nın adı bilinmeyen bir şehrinde, yalnız bir adam bir otobüs durağında oturmaktadır. Her şey, bir erkek tarafından kovalanan hamile bir kadını isteksiz bir şekilde kurtarması ve doğum yapmasına yardımcı olmasıyla başlar.

 

 

Show Tv / 20:00 / Tutulma

 

Yönetmen: David Slade

 

Oyuncular: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner

 

Tür: Macera, Dram, Fantastik

 

Bella Swan, kendisini yine tehlikenin tam ortasında bulur. Edward Cullen’a olan aşkıyla arkadaşı Jacob Black arasında bir seçim yapmak durumundadır ve vereceği kararın vampirlerle kurt adamlar arasında asırlardır varolan kavgayı ateşleyebileceğinin farkındadır. Bella hayatının en zor kararını vermeyede yaklaşmaktadır.

 

 

TV 2 / 21:30 / Aşkın Peşinde

 

Yönetmen: Isabel Coixet

 


Oyuncular: Ben Kingsley, Penelope Cruz, Peter Sarsgaard, Dennis Hopper


Tür: Dram, Romantik


Karısını ve onu hiçbir zaman affedemeyen oğlunu yıllar önce terk etmiş bir üniversite profesörü olan David Kepesh, her ay rutin olarak Caroline adlı bir kadınla ilişkiye girmektedir. Aslında ikisinin de yaşları ve kişilikleri birbirine çok uygundur. Ama David ona hayran olan Consuela'ya gönlünü kaptırır ve aralarında uzun bir ilişki başlar.

Ancak David'in yaşlılık kompleksi kendisini istemediği düşüncelere sokar. Consuela'nın daha genç biri için onu terk edeceğini düşünür ve yaşı dolayısıyla Consuela'nın ailesiyle tanışmaktan çekinir. Bu düşünceler ikilinin ilişkisini yıpratmaktadır.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter