Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Salı sineması!

Salı sineması!
Popüler Sinema sizin için seçti.

TV 8 / 20:30 / Zorro Efsanesi 

 

Yönetmen: Martin Campbell

 

Oyuncular: Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones, Rufus Sewell, Adrian Alonso, Nick Chinlund

 

Tür: Aksiyon, Macera, Western

 

Alejandro ve Elena evlenmişlerdir ve 10 yaşında, Joaquin adında bir oğulları vardır. Alejandro, Kaliforniya'nın yoksul ve ezilen halkını toprak sahiplerinin açgözlülüğünden korumak için Zorro maskesini hâlen takmaktaysa da, mutlu yuvasını da düşünmekte ve normal bir hayat yaşama arzusuyla görevi arasında gidip gelmektedir. Bir yandan da Kaliforniya, ABD'nin 31. eyaleti olmanın peşindedir, ama gizli bir ortaçağ organizasyonunun üyesi olan bazı ahlâksız kişiler bu olayın gerçekleşmesini önlemeye kararlıdırlar. Maskeli kahraman Zorro'nun bir kez daha Kaliforniya halkının yardımına koşması gerekir. Zorro, Kaliforniya halkına karşı çalışan bu karanlık organizasyonun planlarını kahramanca bertaraf etmeye çalışırken, hayatını ve ailesinin güvenliğini tehlikeye atan bir krize doğru hızla ilerlemektedir.

 

 

TV 2 / 21:30 / Yeniden Başlamak

 

Yönetmen: Lasse Hallström

 

Oyuncular: Jennifer Lopez, Robert Redford, Morgan Freeman

 

Tür: Dram

 

Wyoming’in kuzey batısında bulunan çiftlikte 40 yıldır birlikte yaşayan çiftlik sahibi Einer Gilkyson ve arkadaşı Mitch Bradley bir taraf, erkek arkadaşı Gary'nin uyguladığı şiddetten kaçan Einer’ın gelini Jean Gilkyson ve on bir yaşındaki kızı Griff ise diğer taraf.

 

 

KANALTÜRK / 22:00 / Şantaj

 

Yönetmen: John Curran

 

Oyuncular: Edward Norton, Milla Jovovich, Robert De Niro, Frances Conroy, Enver Gjokaj

 

Tür: Dram, Gerilim, Psikolojik

 

Emekliliğine sayılı günler kalmış olan şartlı tahliye memuru Jack Mabry'den, büyükanne ve büyükbabasının cinayetini yangın ile kaza süsü verip örtbas etmeye çalıştığı için hapishanede bulunan Gerald "Stone" Creeson'ın dosyasını, şartlı tahliye gerekçesi ile yeniden incelemesi istenir. Şartlı tahliyenin gerçekleştirilebilmesi ve Stone'un hapisten erken çıkabilmesi için Jack'i artık kendisinin yepyeni bir insan olduğuna dair ikna etmesi gerekmektedir.

 

İyi seyirler...

Etiketler: tv'de bugün

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter