Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Şahin Irmak ve Ezgi Mola ile The King Of Queens uyarlaması geliyor

Şahin Irmak ve Ezgi Mola ile The King Of Queens uyarlaması geliyor
Üye: Drama Queen Fox TV'de Karagül'ü izliyorum bir yandan. Bu dizi beğenildi, izleniyor. İlk başlarda ''aman yine konaklı, ağalı dizi mi'' desek de özlemişiz aslında bu tip dizileri biz. Ben biraz da Halfeti'nin o iç açan görüntülerini izlemek için baksam da Karagül'e tek sebep bu değil elbet. Özellikle Kendal'ı canlandıran Mesut Akusta ve ''gönül adamı'' Fırat'ı oynayan Yavuz Bingöl başta olmak üzere oyunculuklar da çok iyi dizide. Özcan Deniz severler endişeye kapılmasınlar, ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak kendisi.

Dizi izlemeye devam ededuralım, arkadan yeni diziler son hızla geliyor. 1998'de yayınlanan CNBC-e dizilerinden olan  The King Of Queens'in uyarlaması BKM yapımcılığında bizlerle olacak. Tvem'in Sefaköy stüdyolarında dizinin dekoru kurulmaya başlandı şimdiden. 

Başrol için BKM oyuncularından (biliyorsunuzdur her yerde gözüktükleri için beni sıktı onlar) Şahin Irmak ve çok yetenekli ve sevimli bulduğum Ezgi Mola ile görüşüldü. Gelen haberlere göre ikisiyle sözleşme imzalandı. Bizde ''Bizim Ev'' adıyla yayınlanacak olan  The King Of Queens uyarlaması dizide Ezgi Mola ve Şahin Irmak, birbirine zıt karakterlerde olmalarına rağmen, hiç anlaşamıyor gözükseler de, farklı zevkleri olsa da aslında birbirlerini çok seven karı kocayı oynuyorlar. Tatlı bir ailenin, mahalledeki arkadaşlarının da katılımıyla şenlenen, renklenen hayatlarını izleyeceğiz ekranlardan. Yabancı versiyonunda Doug Heffernan (Kevin James) ve eşi Carrie Heffernan’ın (Leah Remini)  evlilikleriyle beraber aşk, yaşam ve aileyle ilgili konular çevresinde dönen maceraları konu ediliyordu. Doug eşini, işini, büyük ekran televizyonunu ve dostlarını çok seviyordu. Doug’ın yemeğe olan aşırı düşkünlüğüne, Carrie’nin pahalı elbiselere karşı tutkusuna rağmen birbirlerine olan aşkları sürüp gidiyordu ve izleyici de bu ev halini eğlenerek seyrediyordu.



Anlaşma imzalanan diğer oyuncular da, şu an Lale Devri'nde Toprak'ın babasını insan üstü bir başarıyla oynayan Ulvi Alacakaptan ve diğeri de Fatmagül'ün Suçu Ne?'de Fatmagül'ün abisini gerçekten çok iyi oynayan, aynı zamanda tiyatrocu olan Bülent Seyran. Oyuncularının yavaş yavaş belli olacağı Bizim Ev eğer yabancı versiyonunda olduğu gibi o deli dolu, neşeli, eğlenceli haline kavuşur ve öyle devam ederse sevilir. Zira Ezgi Mola zaten komediye çok yakışan bir oyuncu. Şahin Irmak'la anlaşma imzalanmadan önce aslında bence role çok da yakışacağını düşündüğüm Ata Demirer'le görüşülmüş ama kendisi kabul etmemişti. Keşke etseymiş...

Ayrıca:

Ezgi Mola, Blang-Mag.com için, Ahmet Kural, Tülin Şahin, Emre Altuğ, Ceyda Ateş, Cansel Elçin gibi pek çok ünlüyle Marie Claire, Shop's Magazin, Elele gibi kaliteli dergilere çekimler yapan ünlü Serhat Hayri/Stüdyo Plus objektifine, Bahar Kongel stiylingiyle çok özel pozlar verdi. Mola'yla, koşturmalarına bir mola vermek istersen buyur burdan http://www.blank-mag.com/moda/_fashion_shoots/ezgi_mola_1339.aspx .Blang-Mag.com'un, Cibelle'nin Green Grass'ıyla karşılandığınız Blang grass sayfasına da bakmadan geçmeyin. Saatlerce renkli, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Son günlerde...

Clare and the Reasons dinliyorum. 

Mutlaka İzlenmeli...

Searching For Sugar Man'den bahsediyorum. Harika bir belgesel. Film tadında. Rodriguez'in inanılmaz hikayesi. Anlatmayacağım, izlemeniz gerek. Ama lütfen Rodriguez'in, bizlerden çoğumuzun hayal bile edemeyeceği yaşamından kesitleri izlerken nasıl olup da tüm bu yaşadıklarını inanılmaz şekilde ''hazmetmiş, yalamış yutmuş, neredeyse ermiş'' hallerini özellikle dikkatle izleyin. Pek çok başka ödülle birlikte bu yılın En İyi Belgesel Oscar'ını da alan Searching For Sugar Man'i izledikten sonra Rodriguez'in şarkılarına da vurulacaksınız biliyorum!

Drama Queen 
twitter.com/yazmakiyigelir 
Diğer yazıları için tıklayınız

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter