Popüler Sinema

Paylaş
Dosyalar

Oscar alamayan 10 büyük Hollywood Yıldızı!

Oscar alamayan 10 büyük Hollywood Yıldızı!
Yazar: Amerikan sinemasının ve dünyanın en büyük sinema ödüllerinden biri olarak kabul edilen "Akademi Ödülleri"nde bir türlü başarıya ulaşamamış, Oscar Heykelciğiyle teşekkür konuşması yapamamış 10 Hollywood yıldızını sizin için derledik.

Jean Harlow

 

Döneminin en büyük seks sembollerinden biri olarak kabul edilen Harlow, özellikle çılgın iş adamı olarak bilinen Howard Hughes'un çektiği ve zamanının en pahalı filmi olan "Cehennem Melekleri"yle yıldızını parlattı. Clark Gable'la yaptığı filmlerle de adından çokça söz ettiren yıldız bir türlü Oscar heykelciğine kavuşamadı.

 

Tom Cruise

 

2 kez Oscar Heykelciğine aday gösterilen ve 3 Altın Küre Ödülünün sahibi olan hollywood'un süper yıldızı da hala heykelciğe kavuşamayan isimlerden.

 

Johnny Depp

 

2003, 2004 ve 2007 yılında heykelciğe aday gösterilen, dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilen Depp'te bir türlü arzuladığı heykelciğe kavuşamadı. Oyuncu 1 Altın Küre Ödülünün sahibi.

 

Greta Garbo

 

15 Nisan 1990'da 84 yaşında hayata vedan eden ünlü yıldız 3 kez heykelciğe aday gösterilse de maalesef sadece 1955 yılında aldığı "Yaşam Boyu başarı ödülü"yle yetinmek zorunda kaldı.

 

John Malkovich

 

Hollywood'un kült ve karizmatik isimlerinden biri olan Malkovich de heykelciğe kavuşamayanlardan...

 

Brad Pitt

 

Hollywood'un sinemaya kazandırdığı en büyük isimlerden olan Bradd Pitt'te ödüle bir türlü uzanamayanlardan. 

 

Leonardo DiCaprio

 

2013 yapımı "Para Avcısı" filmiyle heykele çok yaklaşan usta isim de bir türlü heykelciğe kavuşamayan yıldızlardan. Umarız o da kariyerinin sonlarında "Yaşam Boyu Başarı Ödülü"yle Akademinin gönlünü almaya çalıştığı isimlerden biri olmak zorunda kalmaz.

 

Bruce Willis

 

Altın Küre Ödülü sahibi ve Hollywood'un en çok aranılan oyuncularından biri olan Willis da henüz bir Akademi Ödülüne kavuşamadı.

 

Andy Garcia

 

Andy Garcia da bir çok önemli rolde karşımıza çıkmasına ve dünyaca üne kavuşmasına rağmen, Oscar Heykelciği hasretini bir türlü dindiremedi. Ünlü oyuncudaha önce Türkiye'de "Kurtlar Vadisi" dizisinde de rol almıştı.

 

Ava Gardner

 

Hollywood'un efsane aktrislerinden Gardner, 1953 yapımı "Mogambo" filmiyle heykelciğe çok yaklaşsa da ödülü "Roman Holiday"de Princess Annaday'i canlandıran Audrey Hepburn'e kaptırdı.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter