Popüler Sinema

Paylaş
Dosyalar

2014'ün izlenmesi gereken 6 aksiyon filmi!

2014'ün izlenmesi gereken 6 aksiyon filmi!
Yazar: 2014'ün izlenmesi gereken 6 aksiyon filmini sizin için seçtik.

300: Rise Of An Empire / 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi


Hikâye Yunan general Temistoklis’i Perslilerin istilâcı güçleriyle karşı karşıya getiriyor. Ölümlüyken tanrıya dönüşen Xerxes’in hükümdarlığındaki Perslilerin başında Pers donanmasının intikam peşindeki komutanı Artemisia bulunmaktadır. Sayıca çok üstün Pers armadasını yenmesinin tek yolunun tüm Yunanistan’ı birleştirmek olduğunu bilen Temistoklis, nihayetinde savaşın gidişatını değiştirecek taarruza liderlik eder.

 

Godzilla

 

Dünyanın en saygın canavarı yeniden doğuyor; bu olağanüstü macerada dünyanın en ünlü canavarı, insanlığın bilimsel kibri sonucunda ortaya çıkan ve varoluşunu tehdit eden kötü niyetli yaratıklara karşı duruyor.    Bomba imha uzmanı bir deniz subayı olan Ford Brody, başı dertte olan babasına yardım için Japonya’ya çağrıldığında, eşi ve küçük oğluyla daha yeni bir araya gelmiştir. Onları San Francisco’da bırakıp giden Ford, aklı onlarda kalmıştır. Godzilla ilk olarak San Francisco’da ortaya çıktığında şehre sıkışıp kalanlardan biri de Ford’un karısı Elle Brody’dir. Yoğun bir hastanede hemşirelik yapan Elle, gerek felaketin insani boyutuyla başa çıkmak gerek dört yaşındaki oğlu Sam’i korumak için zor seçimler yapmaya mecbur kalır. Bu arada Ford’un bomba imha deneyimi onu insanoğlunun karşılaştığı en büyük tehlike karşısında oluşturulan birleşik savunma hattının ön safhalarına çeker, fakat görevi ile genç ailesini bulup koruma ihtiyacı arasında sıkışıp kalır.

 

Guardians Of The Galaxy / Galaksinin Koruyucuları

 

Aksiyon dolu epik bir uzay macerası olan “Galaksinin Koruyucuları” izleyicileri maceraperest Peter Quill’in tüm evreni tehdit eden hırslara sahip, güçlü bir kötü karakter olan Ronan’ın çok istediği esrarengiz bir gök cismini çaldıktan sonra acımasız bir ödül avının nesnesi haline geldiği bir maceraya götürüyor. İnatçı Ronan’dan kurtulmak isteyen Quill, birbiriyle hiç alakası olmayan bir dörtlüyle zorlu bir anlaşma yapmak zorunda kalır. Bu dörtlü, silah taşıyan bir rakun olan Roket, ağaca benzer bir insansı olan Groot, ölümcül ve esrarengiz Gamora ve intikam hırsına bürünmüş Drax nam-ı diğer yokedicidir. Quill gök cisminin gerçek gücünü ve evren için taşıdığı tehdidi keşfedince galaksinin kaderini dengede tutmak için rakiplerine karşı son bir çaresiz direnişte bulunmak adına elinden geleni yapmak zorunda kalır.

 

X-Man: Days Of Future Past / X-men: Geçmiş Günler Gelecek

 

X-Men zamanda yolculuk yapmak zorundadır. Amacı dünyadaki tüm canlılar üzerinde evrensel bir etkisi olacak önemli bir tarihi olayı değiştirmektir. Mutantlar gelecekte kamplara hapsedilmiş durumdadırlar. Sentinel'ler tarafından avlanıp öldürüldükleri için de nesilleri tükenmenin eşiğine gelmiştir. Mutantların soyunu kurtarabilmek için iki ezeli düşman Magneto ve Charles Xavier güçlerini birleştirirler. Planları Sentinel'lerin yarattığı vahşeti durdurmak üzerine kuruludur. Wolverine, kendi kendini iyileştirebildiği için zamanda yolculuğun onda yol açabileceği yan etkiler yok olacaktır. Bu yüzden Wolverine'i Kitty Pryde'ın da yardımıyla geçmişe gönderirler. Trask Industries'in deneyler sonucu ürettiği Sentinel'lerin yapım aşamasına engel olacaklardır. Acaba bu konuda başarılı olabilecekler midir?

 

47 Ronin

 

Tehlikeli bir savaş lordu, kendilerini sürgün edince, artık liderleri olmayan 47 samuray intikamlarını almak için yemin ederler. Evlerinden sürgün edilmiş ve ülkenin dört bir yanına dağılmış Roninler, olağanüstü tehlikelere karşı savaşırken bir zamanlar aralarına kabul etmedikleri melez Kai’nin yardımına ihtiyaç duyarlar. Bu dışlanmış kişi, en güçlü silâhları haline gelerek sayıları az kalmış asilere ölümsüzlüğe ulaşmaları için ilham veren kahramana dönüşecektir.

 

Transformers: Age of Extinction / Transformers 4: Kayıp Çağ

 

Optimus Prime önderliğinde Autobot´lar Dünya´yı uzaydan gelen yeni tehditlere karşı korumak için yeni bir savaşa girerler. Savaş şehirleri yerle bir etmiş ancak zorda olsa dünya galip çıkmıştır. İnsanlar yavaş yavaş yaralarını sarmaya, parçaları bir araya toplamaya uğraşırken bir grup gizlice birlik olup tarihin akışını değiştirmek üzere harekete geçmektedir. Bu antik ve güçlü tehdit, yönünü dünya olarak tayin etmiştir. Optimus Prime ve Autobot´lar bu korkutucu yeni düşmanlarına karşı amansız bir savaşa girmek üzerelerdir.

 

Keyifli seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter