Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Önce Prometheus 2 sonra Alien 5

Önce Prometheus 2 sonra Alien 5
Üye: Murat Duygu Prometheus 2’nin 2017 yılında izleyiciyle buluşması beklenirken senaryo yazımı devam eden Alien 5 ise 2018 yılında gösterime girecek.

Yasak Bölge 9, Elysium ve Chappie’nin yönetmeni Neill Blomkamp’ın yeni Alien filmi üzerinde çalıştığı dedikodularından sonra uzun süren sessizlik yeni haberlerle bozuldu. Fox stüyolarından sızan bilgiye göre projedeki gecikmenin nedeninin Ridley Scott’ın Prometheus 2’yi yapıyor oluşuymuş. Blomkamp’ın fikrine sıcak bakıldığı sürece filmi geliştirmeye devam edeceği ama önceliğin Scott’ın Prometheus’unda olduğu söyleniyormuş.

  

 

Prometheus 2’nin 2017 yılında izleyiciyle buluşması beklenirken senaryo yazımı devam eden Alien 5 ise 2018 yılında gösterime girecek. Ünlü yönetmen Ridley Scott filmle ilgili bilgi verirken yeni filmin hala yaratık hakkında değil “Space Jockey” adı verilen mühendisler hakkında olduğunu belirtti. Senaryosu “Green Lantern” (Yeşil Fener) filmini de yazan Jack Paglan’a emanet edilen Prometheus 2’de Noomi Rapace ve Michael Fassbender’ın olması bekleniyor.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter