Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Muhteşem Yüzyıl’a Araplardan ret!

Muhteşem Yüzyıl’a Araplardan ret!
‘Muhteşem Yüzyıl’ın yapımcısı Timur Savcı, Arap ortağının dizinin sinema senaryosunu beğenmeyip çekilmesi üzerine projeyi iptal etti

Dört sezon boyunca aldığı reytinglerle zirveyi kimseye kaptırmayan ve Türk televizyon tarihine damgasını vuran ‘Muhteşem Yüzyıl’ın sinema filmi projesi iptal edildi. Yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği dizide 50’den fazla yıldız isim yer almıştı.

 

139’uncu bölümüyle final yapan dizinin devam filmi için hazırlıklara başlanan ve senaryosu tamamlanan projenin maliyeti ise oldukça yüksek oldu. 40 ülkede yayınlanan dizinin en çok ilgi gördüğü Arap ülkelerinden sinema filmi için yapımcı Timur Savcı’ya ortaklık teklifi yağdı. Sinema filminin maliyeti yüksek olacağı için ortaklığa sıcak bakan Savcı, projenin Türk-Arap ortak yapımı olmasına karar verdi. Filmin yazılan senaryosunu Arap yapımcılarla paylaşan Savcı beklemediği bir tepki aldı. Arap yapımcılar ‘senaryonun kendilerini heyecanlandırmadığı’ ve ‘bu senaryoyla sinemada izleyici çekebileceklerini düşünmediği’ için ortaklıktan geri çekildi. Bu tepki karşısında şaşıran Savcı, ‘Muhteşem Yüzyıl’ın sinema filmi projesini rafa kaldırdı.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Köpekle Kurt Arasında Moskova Film Festiv...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter