Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Fatih Akın'ın son filmi Adana'da!

Fatih Akın'ın son filmi Adana'da!

Türk yönetmen Fatih Akın’ın ödüllü filminin Türkiye prömiyeri Adana Film Festivali’ni renklendirecek.

 

Almanya’da yaşayan ünlü Türk yönetmen Fatih Akın’ın yönettiği, ünlü oyuncu DianeKruger’e, geçtiğimiz mayıs ayında yapılan 70. Cannes Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülünü getiren, Almanya’nın Oscar adayı InTheFade’in Türkiye prömiyeri Adana Film Festivali’nde gerçekleştirilecek.

 

Bu yıl 24’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Adana Film Festivali, yeni ve zengin içeriğiyle, sinema sanatına katkı sağlamak üzere, 25 Eylül-1 Ekim 2017 tarihleri arasında hayata geçirilecek. 5 ana kategoride Altın Koza Ödülleri’nin dağıtılacağı festivalin içeriği her geçen gün zenginleşiyor. Almanya’da yaşayan ünlü Türk yönetmen Fatih Akın’ın yönettiği, ünlü oyuncu DianeKruger’e en iyi kadın oyuncu ödülünü getiren, Almanya’nın Oscar adayı InTheFade’in Türkiye prömiyeri Adana Film Festivali’nde gerçekleştirilecek. 

 

Uluslararası başarılara imza atan ve sinema sanatına yönetmen ve senaryo yazarı olarak emek veren Almanya vatandaşı Türk asıllı yönetmen Fatih Akın, 58. Cannes Film Festivali’nde Emir Kusturica’nın başkanlığını yaptığı juride yer alarak önemli bir başarıya imza atmıştı. 2004 yılında Berlin Film Festivali’nde Altın Ayı ödülünü kazanan Duvara Karşı filmiyle de uluslararası alanda büyük başarı yakalayan Fatih Akın’ın InTheFade filminin Türkiye Prömiyerinin Adana Film Festivali’nde yapılacak olması, öncülüğünü Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı 24. Uluslararası Adana Film Festivali’ni uluslararası alanda da ayrıcalıklı bir noktaya taşıyacak.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter