Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Dizi oyuncusuna "terörist" dayağı

Dizi oyuncusuna "terörist" dayağı
Kurtlar Vadisi dizisinde 'Terörist Rıza' karakterini canlandıran Arif Öngen, iddiaya göre terörist rolü oynadığı için Kadıköy'de bir grubun saldırısına uğradı. Öngen'i döven şahıslar olay yerinden kaçarken, hastanelik olan oyuncu şahıslardan şikayetçi oldu.

Edinilen bilgilere göre olay, gece saat 01.30 sıralarında Ziverbey Mahallesi'nde meydana geldi. 'Kurtlar Vadisi Pusu' adlı televizyon dizisinde teröristlerden 'Rıza' karakterini canlandıran oyuncu Arif Öngen, sokak ortasında 3-4 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Yediği dayak sonrası hastaneye kaldırılan Öngen'in kafasında ve yüzünde morluklar oluştu. Öngen, tedavisinin ardından saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Hasanpaşa Polis Merkezi'ne geldi. Yaşadığı olayı anlatan Öngen, 'Kimlerin olduğunu bilmiyorum. Arkamdan 3 ya da 4 kişi Kurtlar Vadisi'nde oynadığımı söyleyip yumrukladılar. Vururlarken 'terörist' falan diyorlardı. Yüzüme yumruk vurup, 'pis terörist' gibi laflar duydum. Ne olduğunu çok fazla hatırlayamıyorum, çünkü darbe yiyordum' dedi.

 

TERÖRİST ROLÜNE DAYAKLI TEPKİ!

 

Olayın şokunu üzerinden atamayan oyuncu, saldırının gerekçesine bir anlam veremediğini ifade ederek, 'Sanırım bu olay 'terörist' rolünü oynadığım için başıma geldi. Çünkü saldırı gerçekleşirken sürekli 'terörist' diye hitap ediyorlardı' dedi. Öngen, saldırının ardından kaçarak arkadaşlarını arayıp, hastaneye gittiğini söyledi.

 

Arif Öngen'in tiyatrocu arkadaşı Onur Şahin ise, rol gereği sanatını icra eden sanatçılara yönelik saldırıyı çirkin bulduğunu ifade etti.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter