Popüler Sinema

Paylaş
Haberler

Erkan Petekkaya: Fotoğrafımı çeken kişiyi dövdüm

Erkan Petekkaya: Fotoğrafımı çeken kişiyi dövdüm
Dila Hanım dizisinin çekimleri için Adana'da bulunan Erkan Petekkaya pazartesi günü yayınlanan kavga ettiği haberinizi doğruladı.

 

Adana'da eli sargılı gezen, önce ne olduğunu soranlara "Dayak sahnesi çektim" diye yanıt veren Petekkaya, önceki gün konuk olduğu "Kenan Erçetingöz'ün programında "Gazetede çıkan haber doğru evet kavga ettim. Sevenimiz olduğu kadar sevmeyenimiz de var. Fotoğrafımı çeken kişinin telefonunu kırdım" açıklamasını yaptı. Petekkaya ayrıca yayına Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki eşi Ayça Bingöl bağlanınca duygulandı. Bingöl'ün "Erkan'la yeni bir projede yer almak isterim" sözleriyle keyiflenen Petekkaya sette yaşadıkları anıları da anlattı ve "Ayça çok unutkan biri 2 sene mesela sette onun çantasını topladım" dedi. Petekkaya eşiyle Adana'ya yerleştiğini de söyledi.

 

Erkan Petekkaya konuyla ilgili şunları söyledi:

 

"Saunada gizlice çıplak fotoğraflarımı çekmeye çalışanlar oldu. İş buraya kadar vardı. Ben de ne yaptım, herifin telefonunu parçaladım. 'Abi sil mi?' diyeceğim. Aldım duvara çaptım. Al sana durduk yere başına bela... Son olarak da otelde kavga ettiğim haberi doğru... Biz de insanız. Sevenimiz olduğu kadar sevmeyenimiz de var. Bazı densizler çıkıyor. Birçoğuna 'tamam' diyorsun, susuyorsun ama 50 bin çeşit insan var. Bazen duramıyorsun. Bir yerde x ray'den geçerken güvenlik kemerine kadar soyduruyor, akşam da kesin 'Ben Erkan Petekkaya'ya ben ne yaptım, biliyor musun?' diye anlatıyor. Başımıza neler geliyor. O gün otelde o kişiye vurdum ama daha sonra geldi yanıma helalleştik"

 

Etiketler: erkan petekkaya

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

"He-Man" Filmi Geliyor!

"He-Man" Filmi Geliyor!

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter