Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti.

TV 8 / 19:15 / İrlandalıyı Öldür

 

Yönetmen: Jonathan Hensleigh

 

Oyuncular: Christopher Walken, Val Kilmer, Vinnie Jones, Laura Ramsey, Ray Stevenson, Bob Gunton, Fionnula Flanagan, Linda Cardellini

 

Tür: Aksiyon, Suç, Dram

 

Karizması sayesinde yoksulluktan yaşadığı bölgenin başkanı olarak iktidara gelen, İrlanda-kökenli genç Amerikalı Danny Greene’ni hayatını konu alan bir film. İktidardayken ağır yolsuzlukla suçlanan Danny, uzun mahkumiyet cezasına engel olmak için FBI muhbiri olur.

 

 

KANALTÜRK / 19:50 / Altın Pusula

 

Yönetmen: Chris Weitz

 

Oyuncular: Nicole Kidman, Daniel Craig, Eva Green, Christopher Lee, Dakota Blue Richards, Sam Elliott, Simon McBurney

 

Tür: Macera, Aile, Fantastik

 

 

Bildiğimiz dünyadan farklı yaratıkların olduğu bir evrende, Oxford's Jordan Koleji'nde okuyan Lyra'nın en yakın dostu, yanından hiç ayırmadığı cini Pantalaimon'dur. Bir gün okulda cini ile birlikte duymaması gereken bir konuşmaya kulak misafiri olur. Hemen arkasından arkadaşlarından birinin kaçırılması ile birlikte hayatının en büyük maceralarından biri başlayacaktır.

 

Arkadaşının peşinden kuzeye doğru yol alırken zırhlı ayılarla, cadı kraliçelerle ve daha birçok ürkütücü yaratıkla karşılaşarak bir dolu maceranın içinden geçer. Ne kadar ürkütücü olursa olsun, artık geri dönüş yoktur; arkadaşını bulmak zorundadır.

 

 

 

TV 2 / 21:30 / Propaganda

 

Yönetmen: Sinan Çetin

 

Oyuncular: Kemal Sunal, Metin Akpınar, Meltem Cumbul, Ali Sunal, Sinan Çetin, Rafet El Roman, Cenk Torun, Meral Orhonsa

 

Tür: Dram, Komedi, Romantik, Tarih, Politik

 

Film, siyasi otoritenin emriyle bir tel örgüsüyle ikiye bölünen bir köyün bu sınırla birlikte sosyal, duygusal ve manevi olarak da ikiye bölünmesinin ardından yaşanan dokunaklı hikayeyi anlatıyor. Başta gümrük memuru Mehdi ve çocukluk arkadaşı Rahim olmak üzere, birbirleriyle yıllardır birarada yaşayan köy halkı aradaki sınır yüzünden dostlarını, aşklarını ve hayata duydukları inancı yitirirken siyasi ve politik oyunların parçaladığı hayatlar bir kez daha gözler önüne seriliyor.

 

 

TRT 1 / 21:45 / Harry Potter ve Azkaban Tutsağı

 

Yönetmen: Alfonso Cuarón

 

Oyuncular:  Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Gary Oldman, Geraldine Somerville, David Thewlis, Alan Rickman, Emma Thompson

 

Tür: Macera, Fantastik, Aile

 

Kötü Marge hala gece havada süzülmeye başladığında, Harry Hogwarts'daki 3. yılında neler olacağını düşünmeye başlar. "Hızır Otobüs"le yaptığı yorucu yolculuk onu Diagon Yolu'na getirir ve burada hapishane kaçkını Sirius Black'in kendisi için geldiğini öğrenir. Böylece yeni okul dönemi başlar. Hogwarts'ta Harry ve arkadaşları bir Hipogrif'e yaklaşmanın hassas sanatını, şekil değiştiren böcürtleri, hatta zamanda nasıl geriye gidileceğini ve patronus büyüsünü öğrenirler. Lanete hizmet eden bir kişi kale duvarlarının içinde gizlenirken, ruh emiciler okulun üzerinde dolaşıp Harry'yi tehdit etmektedir ve Harry tüm bunlara karşı koymak zorunda kalır.

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter