Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti.

TV 8 / 19:45 / Görevimiz Tehlike 2

 

Yönetmen: Jhon Woo

 

Oyuncular: Tom Cruise, Dougray Scott, Thandie Newton, Ving Rhames, Brendan Gleeson, Rade Serbedzija, Dominic Purcell, Richard Roxburgh

 

Tür:  Aksiyon, Macera, Gerilim

 

Üstleri tarafından tekrar göreve dönmeye ikna edilen Ethan, şimdiye kadar karşılaşmadığı ölçüde sadist ve ölümcül Owen Davian isimli bir silah tüccarıyla karşı karşıya gelecektir.

 

 

KANALTÜRK / 19: 50 / Kanlı Hesaplaşma

 

Yönetmen: Tung-Shing Yee

 

Oyuncular: Jackie Chan, Naoto Takenaka, Daniel Wu, Jinglei Xu, Bingbing Fan

 

Tür: Suç, Dram, Gerilim

 

Tokyo'daki Çinli muhacirler, Japonlar tarafından dışlanmaktadırlar. Zor koşullarda, hayatlarını saklanarak ve korku içinde sürdüren bu insanlar, perişan olmuşlardır. Bu çetin hayatların çilesini Çin'in kuzeyinde sade ve dürüst bir hayat süren Steelhead'in algılaması kolay değildir. Steelhead, benzer durumdaki kız arkadaşı Xiu Xiu'nun aynı kaderi paylaşmasına engel olmak istemektedir. Çünkü genç kız bir süre önce Tokyo'ya gitmiştir ve artık ondan haber alamaz. Bu durumda kızın peşinden gitmekten başka çaresi kalmamıştır. Steelhead, Tokyo'ya ulaştığında buradaki Çinli göçmenlerin sadece Japonlar'ın değil Çinli çetelerin de baskısı altında olduklarını görür. Kız arkadaşını ararken farkında olmadan bir yakuza ile karşı karşıya kalan Steelhead, ne tesadüftür ki yakuzayla karşılaşınca kız arkadaşını da bulmuş olur. Ancak Xiu Xiu, Japon kimliği edinmiş ve bir yakuza olan Eguchi ile evlenmiştir. Steelhead arkadaşlarının güvenini kazanır ve Eguchi ile bir ortaklığa girişir. Bir rakibini yenmesine yardım edince Eguchi ona Shinjuku'nun gece kulüplerinin yönetimini verir. Ancak Steelhead'in bu çete işlerine bulaşmak gibi bir niyeti yoktur. Tokyo'nun dışında yeni bir iş ve yeni bir aşk bulur. Fakat bu huzurlu yaşamı fazla uzun sürmez.

 

 

STAR TV / 00:30 / İtalyan işi

 

Yönetmen: F. Gary Gray

 

Oyuncular: Jason Statham, Edward Norton, Charlize Theron, Mark Wahlberg, Seth Green, Kelly Brook, Donald Sutherland, Mos Def, Franky G, Gloria O'brien

 

Tür: Aksiyon,  Gerilim,  Macera,  Suç

 

Film, kendi alanında kariyer sahibi diye nitelendirilebilecek bir suçlu olan Charlie Croker’ın liderliğindeki bir soyguncu çetesinin macerasını konu almaktadır. Çete, Los Angeles tarihindeki en büyük trafik sıkışlığını yaratarak yapmayı planladıkları altın soygunu için zaman kazanmak ister. Oluşturdukları kargaşadan kendi paçalarını sıyırabilmek adına kaldırımdan gidebilecek kadar küçük olan Mini Cooper’ı kullanırlar. Hedefleri, trafik açılana dek ortadan kaybolmayı başarmaktır.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter