Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti.

TV 8 / 19:45 / Bir Zamanlar Askerdik

 

Yönetmen: Randall Wallace

 

Oyuncular: Mel Gibson, Madeleine Stowe, Greg Kinnear

 

Tür: Aksiyon, Dram, Savaş, Tarihi

 

X-Ray denilen ve bir futbol sahası büyüklüğünde olan bir indirme alanı daha sonra ‘Ölüm Vadisi’ adını alır. Albay Hal Moore ve yeni kurulmuş ve 400 genç askerden oluşan elit 7. Hava birliği, 2 bin Vietnamlı asker tarafından burada kuşatılır.

 

 

KANALTÜRK / 19:50 / Kusursuz

 

Yönetmen: Michael Radford

 

Oyuncular: Michael Caine, Demi Moore, Natalie Dormer, Lambert Wilson, Nathaniel Parker, Joss Ackland, Constantine Gregory, Shaughan Seymour, Silas Carson, Simon Day

 

Tür: Dram,  Gerilim,  Suç

 

Quinn, Corporation şirketinin başarılı yöneticilerinden biridir. Ancak iş kariyerinde çok büyük engellerle karşılaşmaktadır. Hayal kırıklığına uğranyan Quinn bir gün şirketin hizmetlisi Hobbs tarafından sıradışı bir teklifle karşılaşır. Hobbs geceleri bekcilik yapan ve şirete işlerin nasıl yürüdüğünü bilmektedir. Quinn etkilemeyi başarır. Yıllardır planladığı soygun için artık yanlız değildir.

 

 

SHOW TV / 20:00 / Yahşi Batı

 

Yönetmen: Ömer Faruk Sorak

 

Oyuncular: Cem Yılmaz, Ozan Güven, Demet Evgar, Zafer Algöz, Özkan Uğur

 

Tür: Komedi

 

Yıl 1881, dönemin padişahı tarafından Amerikan Başkanına bir hediye gönderilmek istenir ve bu vazife için Aziz Efendi ve Lemi Bey görevlendirilir. Zorlu yolculuktan sonra vardıkları Amerika’da ne kimse onlara engel olabilir. Çünkü onlar padişahlarına verdikleri sözü her ne pahasına olursa olsun yerine getirmeye yemin etmiş gözü pek birer Osmanlı’dır.

 

 

CNBC-e / 22:00 / Kızıl Ekim

 

Yönetmen: John McTiernan

 

Oyuncular: Alec Baldwin, Sean Connery, Scott Glenn 

 

Tür: Aksiyon, Macera

 

 

Rus Kaptan Marko Ramius (Sean Connery), Amerika’ya iltica etmeye karar verir ve gemideki KGB subayını öldürerek Amerika’ya yönelir. Onu durdurmak isteyen Ruslar, Amerika’ya kaptanın kontrolden çıktığını ve füzelerini ateşlemeyi planladığını söylerler. Bunun üzerine CIA ajanı Jack Ryan (Alec Baldwin), geminin kontrolünü ele geçirmek ve kaptana eşlik etmek için denizaltıya biner.

 

 

 

STAR TV / 23:30 / ŞıpSevdi

 

Yönetmen: Bobby Farrelly, Peter Farrelly

 

Oyuncular: Ben Stiller, Michelle Monaghan, Eva Longoria, Rob Corddry, Ali Hillis, Leslie Easterbrook, Danny McBride, Jerry Stiller

 

Tür: Komedi, Romantik

 

Eddie kırk yaşındadır ve halen de bekardır. Eski nişanlısını elinden kaçırdıktan sonra bir çevre araştırmacısı olan Lila ile tanışır. Bu kadın, gerçek olduğuna inanılması güç derecede iyi biridir. Babasının ve en iyi arkadaşının da baskıları ile Eddie, nihayet evlenme teklifini eder ve tanıştıkları andan itibaren altı hafta kadar kısa bir süre içinde evlenirler. Çok geçmeden bu yeni gelinin, Eddie’nin üstesinden gelemeyeceği kadar çok engelinin olduğu gerçeği ortaya çıkar. Lila hiç olgun değildir, sapşaldır ve yatakta bir canavardır. Türlü kaynaklardan gelen ciddi miktarlarda paranın sahibidir ve sadece gönüllü işlere girer. Sabit bir işi yoktur. Cabo’daki balaylarında Eddie, Miranda ile tanışır. Kıvılcımlar çakar ve Eddie aşık olur. Şimdi gerçeğin açığa çıkma zamanıdır. Oysa Eddie, Miranda’ya, Cabo’da olmasının esas nedeninden henüz söz etmemiştir.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter