Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Ppopüler Sinema günün öne çıkan filmlerini sizin için seçti.

TV 8 / 20:15 / Osmanlı Cumhuriyeti

 

Yönetmen: Gani Müjde

 

Oyuncular: Ata Demirer, Vildan Atasever, Ruhsar Öcal, Sümer Tilmaç, Ali Düşenkalkar

 

Tür: Dram, Komedi

 

Filmde Atatürk’ün hiç lider olmaması, Kurtuluş Savaşı’nın yapılmamasıyla Osmanlı Cumhuriyeti’nin günümüze uyarlanmış devamı anlatılıyor. Türkiye Cumhuriyeti yerine Osmanlı Cumhuriyeti’nin devam etmesi, Ankara’nın başkent olmaması, tabelaların, plâkaların hem Türkçe, hem Arapça olması, padişahın kaftanının altında takım elbise olması gibi trajikomik hikayeler ve ayrıntılar yer alıyor.

 

 

CNBC-e / 22:00 / Sisler Evi

 

Yönetmen: Vadim Perelman

 

Oyuncular: Jennifer Connelly, Ben Kingsley, Shohreh Aghdashloo, Ron Eldard, Kim Dickens, Frances Fisher, Carlos Gómez, Kia Jam, Jonathan Ahdout

 

Tür: Dram,  Gerilim,  Gizem

 

İran'dan Amerika'ya göçen Behrani'nin Amerikan Rüyası'nı gerçekleştirmek üzeredir. Tek hayali burada bir ev satın alıp ailesini rahatlatmak olan Behrani istediği fırsatı elde etmiştir. Hayallerindeki eve kavuşsa da ortada büyük bir problem vardır. Evin eski sahibi Kathy ev üzerinde hak iddia etmekte, haklı olduğunu da büyük bir kararlılıkla söylemektedir. Hakkını sonuna kadar aramakta ısrarlı olan kadın ve adam arasında yaşananlar iki benzer karakterin farklı kültürleri nedeniyle birbirlerine düşman olmalarına neden olacaktır. 

 

 

KANALTÜRK / 22:00 / Blade 2

 

Yönetmen: Guillermo del Toro

 

Oyuncular: Wesley Snipes, Kris Kristofferson, Ron Perlman, Thomas Kretschmann, Leonor Varela, Norman Reedus

 

Tür: Aksiyon, Fantastik, Korku

 

Blade, sadece insanları değil, vampirleri de öldürerek türeyen bir vampir türüyle mücadele ediyor. Bu işi tek başına yapamayacağından ' Reaper ' adındaki yeni vampir türünü durdurabilmek için ezeli düşmanı Damaskinos'la işbirliğine girmek zorunda kalıyor.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter