Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti.

FOX TV / 20:50 / X-Men: Son Direniş

 

Yönetmen: Brett Ratner

 

Oyuncular: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Halle Berry, Ian McKellen, Famke Janssen, Anna Paquin, James Marsden, Rebecca Romijn, Vinnie Jones, Ellen Page

 

Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik

 

X-Men topluluğu ilk kez bir seçim aşamasındadır. Yeni bir tedavi yöntemi bulunmuştur ve mutantlar tüm yeteneklerinden kurtularak normal insanlar gibi yaşayabileceklerdir. Onların inanılmaz özelliklerinden arınıp arınmamaları konusunda mutantların lideri Charles Xavier ve Magneto arasında gerçek bir görüş ayrılığı oluşmuştur. Son ve en büyük savaşın temelleri atılmaktadır.

 

 

KANALTÜRK / 21:50 / Gölgeler Ormanı

 

Yönetmen: Koldo Serra

 

Oyuncular: Gary Oldman, Virginie Ledoyen, Paddy Considine 

 

Fransız bir çift 70'lerin sonuna doğru İspanya'nın Bask bölgesinde yaşayan bir arkadaşlarını ziyaret etmeye giderler. Gerilim, onları ormanda beklemektedir. Ormanda buldukları genç bir kızı kurtarmak isterken, genç kızın kaçmasını istemeyen yerel köylülerle giriştikleri gerilim dolu saatler onlara unutulmaz dakikalar yaşatacaktır.

 

 

CNBC-E  / 22:00 / Casino Royale

 

Yönetmen: John Huston, Joseph Mcgrath, Robert Parrish, Ken Hughes, Richard Talmadge, Val Guest

 

Oyuncular: Woody Allen, Orson Welles, Peter Sellers, Jean-Paul Belmondo, Jacqueline Bisset, Anjelica Huston, William Holden, Ursula Andress, Barbara Bouchet, Deborah Kerr, John Huston, David Niven, Daliah Lavi, Joanna Pettet, Terence Cooper, Charles Boyer, Kurt Kasznar, George Raft, 

 

Tür: Aksiyon,  Casusluk,  Komedi,  Macera

 

İngiliz gizli servisi zor zamanlar geçiriyordur. Kötücül Smersh dünya barışını ve dengesini sona erdirmek için korkunç bir plan hazırlamıştır. Gizli sersivin onbir tane ajanı ortadan kaybolmuştur. Ama asıl korkutucu olan, en önemli ajan 007 James Bond’un da kayıplara karışarak emekliliğinin tadını çıkarıyor olmasıdır. CIA’nin en önemli ajanlarıyla bir araya gelen M, James Bond’u geri çağırarak ünlü ajanı Smersh’ü yok etmesi konusunda ikna etmeye çalışacaktır. 

 

 

TV 8 / 22:30 / Kadın Şövalye

 

Yönetmen: Herman Yau

 

Oyuncular: Rose Chan, Kevin Cheng, Terri Doty

 

19. yüzyılın sonlarına doğru Qing hükümetinin iyice yozlaşmasıyla birlikte protestolar da çoğalmaya başlar. Bu karışıklıklar döneminde doğan Qiu Jin hızla toplum içerisindeki yerini almaya başlar. Onaylamadığı her şeyi protesto etmektedir. 

 

 

İyi seyirler

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

43. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖDÜLLERİ SAHİ...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter