Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema öneriyor...

KANALTÜRK / 19:50 / Vatansever

 

Yönetmen: Roland Emmerich

 

Oyuncular:  Mel Gibson, Heath Ledger, Joely Richardson, Jason Isaacs, Chris Cooper, Tom Wilkinson

 

Tür: Aksiyon, Dram, Savaş

 

Şiddetli geçen Fransız - Yerli savaşının kahramanı Martin (Mel Gibson), ailesinin barış içinde yaşayabilmesini sağlamak için savaşmamaya yeminlidir. Eşini kaybetmiş 6 çoçuğu ile çiftliklerinde yaşamaktadırlar. Amerikadaki koloniler gelişmiş bağlı oldukları İngiltere den ayrılmışlardır. Bunun üzerine İngiltere Amerika'ya savaş ilan etmiştir. Benjamin Martin bu savaşdan kendisini ve ailesini elinden geldiği kadar uzak tutmak istemiş ama büyük oğlu Gabriel (Heath Ledger) ise savaş katılmak isteğine engel olamadığı için savaşdan uzak durmak isteyen Martin artık kaçamayacağı bir savaşın içine düşmüştür.

 

 

SHOW TV / 23:15 / Aşkın Yaşı Yok

 

Yönetmen: Bart Freundlich

 

Oyuncular:  Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Jake Cherry, John Schneider, Lynn Whitfield, Stephanie Szostak, Samantha Ivers, Alana Cadiz

 

Tür: Komedi, Romantik

 

Sandy, 40 yaşına yeni basmış, 2 çocuk annesi güzel bir kadındır. Pasta yapmak, sandviç hazırlamak, çocukları okula bırakmak gibi birçok işi aynı anda yürütme konusunda uzmanlaşmıştır. Kocasının onu aldattığını öğrenince, yeni bir hayata başlamak üzere New York’a taşınır. Orada 24 yaşındaki, üniversiteden yeni mezun olmuş, Aram Finkelstein’la tanışır.

 

 

TRT 1 / 23:35 / Sürücü

 

Yönetmen: Nicolas Winding Refn

 

Oyuncular:  Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston, Albert Brooks, Ron Perlman, Christina Hendricks

 

Tür:  Suç, Dram, Gerilim

 

Hollywood’da dublörlük yapan ve iyi araba kullanabildiği için geceleri de soygunlara katılan araba sürücüsünün hayatı, komşusu Irene’nin hapisteki kocasına yardım etmeyi kabul etmesiyle daha da tehlikeli bir hale bürünür. Bir anda Los Angeles’ın en tehlikeli adamlarının hedefi olur. Kendisinin, Irene’in ve oğlunun hayatını da kurtarmak için yapacağı tek şey iyi araba sürmektir.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter