Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema sizin için seçti.

KANALTÜRK / 19:50 / Tehlikeli Bölge

 

Yönetmen: Patrick Alessandrin

 

Oyuncular:  Cyril Raffaelli, David Belle, Philippe Torreton 

 

Tür:  Aksiyon, Polisiye, Bilim Kurgu

 

Film, 2013 yılının Paris’inde geçiyor. Şehrin arka sokakları gittikçe karanlık ve daha tehlikeli hale gelmiştir. Hükümet varoşların bulunduğu bu bölgelere duvarlar örmüştür. Çete kavgaları iyice kızışmıştır... 13. Bölge'de dışlanmış ve kötü şartlarda yaşayan insanlar her türlü suç üzerine uzmanlaşmıştır. Devletin üst kademesindeki bir görevli buradaki insanları yerlerinden etmek için gizli anlaşmalar yapmaktadır. Bunun i&ccedi l;in de Bölge 13’teki insanları değişik şekillerde tuzağa düşürmeyi, sonrasında da ele geçirmeyi planlamaktadır. Ancak hükümetin bu oyununu bozmaya çalışan polisler, uygulayıcılara karşı çıkacaktır.

 

 

ATV / 20:00 / Üç Silahşörler

 

Yönetmen: Paul W.S. Anderson

 

Oyuncular: Logan Lerman, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Orlando Bloom, Milla Jovovich, Luke Evans

 

Tür: Aksiyon / Macera / Romantik

 

Fransa Kralı'nın sadık silahşörleri Atos, Porthos ve Aremis, krala düzenlenecek bir komplonun duyumunu aldıklarında, yanlarına genç D'Artagnan'ı da alarak tehlikeli bir maceraya atılırlar. Fakat bu zorlu yolda ilerledikçe, dört kahraman sadece Fransa Kralı'nın değil, tüm Avrupa'nın tehlikede olduğunu anlarlar. Kardinal Richelieu, yardımcıları ile birlikte krallık tacını ele geçirip, ülkenin tek hâkimi olmak için şeytanca bir plan kurmuştur. Ona bu planda destek olan ajan Milady de Winter da silahşörlerden Athos'u kendine aşık etmeyi kolayca başarmıştır...

 

 

SHOW TV / 20:00 / Recep İvedik 2

 

Yönetmen: Togan Gökbakar

 

Oyuncular: Sahan Gökbakar, Gülsen Özbakan, Efe Babacan 

 

Tür: Komedi

 

Recep’in tek akrabası, kendisi gibi kıllı ve oldukça yaşlı babaannesidir. Babaanne, Recep’in yaşadığı serkeş, aylak hayatı bırakıp adam olmasını ister. Recep İvedik 2, babaannesinin istekleri doğrultusunda Recep’in adam olma gayretlerini anlatıyor. Şahan Gökbakar’ın babaannesi rolündeki Gülsen Özbakan da şimdiden izleyici tarafından gönüllerde taht kuracağa benziyor.

 

 

CNBC-E / 22:00 / Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü

 

Yönetmen:  Peter Jackson

 

Oyuncular: Elijah Wood, Viggo Mortensen, Ian McKellen, Sean Astin, Sean Bean, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Ian Holm, Andy Serkis, Liv Tyler, Hugo Weaving

 

Tür: Aksiyon, Macera, Dram, Fantastik

 

Aragorn, kendi ırkının çağrısına cevap vererek, Orta Dünya'nın bütün kaderi onun elindeyken doğumuyla birlikte ona verilen gücünü kullanabilecek midir? Karanlığın bütün güçleri son savaş için bir araya gelirken Gandalf, Gondor'un yaralı ordusunu toparlamak için hazırlıklara başlar. Gandalf'a gereken destek Rohan Kralı Theoden'den gelir. Thoden, tarihin bu en büyük savaşı için tüm savaşçılarını seferber eder. İçlerinde saklanan Eowyn ve Merry ile birlikte insanlar, tüm cesaretlerine ve ırklarına olan sonsuz bağlılıklarına rağmen Gondor'u kuşatan düşmanların karşısında güçsüzdür. Çok büyük kayıplar vereceklerini bilseler de insanlar Sauron'un dikkatini başka yöne çekerek Yüzük Taşıyıcısı'nın yolculuğunu tamamlamasını sağlamak için hayatlarının en zor savaşında birbirlerine kenetlenirler.

 

 

İyi seyirler

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

HABERLER

Yakup Tekintangaç'ın Yeni Kısa Filmi &quo...

Yakup Tekintangaç'ın Yeni Kısa Filmi &quo...

Melisa Uzunarslan'ın "Geçmiyor Günle...

Melisa Uzunarslan'ın "Geçmiyor Günle...

43. İstanbul Film Festivali 17-28 Nisan’...

43. İstanbul Film Festivali  17-28 Nisan’...

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter