Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler sinema günün öne çıkan filmlerini sizin için seçmeye devam ediyor.

TV 8 / 21:00 / Azınlık raporu

 

Yönetmen: Steven Spielberg 

 

Oyuncular: Tom Cruise, Colin Farrell, Samantha Morton, Max von Sydow, Neal McDonough

 

Tür: Aksiyon, Macera, Bilimkurgu

 

Yıl 2045. Bir zamanlar cinayet oranında birinci sırada olan Washington şehri artık suç oranının en düşük olduğu şehir olmuştur. Bunun sebebi, polis teşkilatının cinayetleri işlenmeden önce tespit etme yeteneğine sahip "precog"lar kullanması ve böyle cinayet gerçekleşmeden önce müdahale ederek suçun önlemesidir. Departmanın en önemli dedektifi olan John Anderton, kendi oğlu da yıllar önce cinayete kurban gittiği için kendisini katilleri suçu işlemeden önce yakalamaya adamıştır. Rutin günlerden birinde, Anderton kendisinin katil zanlısı olarak görüldüğünü farkeder. İçinde bulunduğu sistemin kurbanı olduğunu anlar ve peşindeki polislerden kaçarak kendisine komplo düzenleyeni bulmak için harekete geçer.

 

 

KANALTÜRK / 21:45 / Anestezi

 

Yönetmen: Joby Harold

 

Oyuncular: Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard, Lena Olin, Christopher McDonald, David Harbour

 

Clay, geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında “anestezik farkındalık” adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ama anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur. Clay, zihni içinde bir yolculuğa çıkar.

 

 

TRT 1 / 22:15 / Titanların Savaşı

 

Yönetmen: Louis Leterrier

 

Oyuncular: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Mads Mikkelsen, Gemma Arterton

 

Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera

 

Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus, ailesini kinci tanrı Hades’e karşı koruma konusunda çaresizdir. Kaybedecek hiçbirşeyi kalmayan Perseus, Zeus’un güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek Hades’e karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Korkunç canavarlarla olan savaşı kazanmanın tek yolu kendi kaderini çizmektir.

 

İyi seyiler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter