Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler sinema sizin için seçti

TV 8 / 21:00 / Görevimiz Tehlike

 

Yönetmen: John Woo 

 

Oyuncular: Tom Cruise, Dougray Scott, Thandie Newton, Ving Rhames, Brendan Gleeson, Rade Serbedzija, Dominic Purcell, Richard Roxburgh

 

Tür: Aksiyon, Macera, Gerilim

 

Üstleri tarafından tekrar göreve dönmeye ikna edilen Ethan, şimdiye kadar karşılaşmadığı ölçüde sadist ve ölümcül Owen Davian isimli bir silah tüccarıyla karşı karşıya gelecektir.

 

 

KANALTÜRK / 21:45 / Hessen Olayı

 

Yönetmen: Paul Breuls

 

Oyuncular: Billy Zane, Noah Segan, Lyne Renee, Will Woytowich, John B. Lowe, Guido De Craene, Norman Bowman, Mike O'brien, Rudolph Segers, Michael Bowen,

 

Tür: Dram,  Gerilim,  Suç,  Tarihi

 

2. Dünya Savaşı sona ermiştir. Frankfurt dışındaki Kronberg Şatosu, muzaffer Amerikan askerleri için eğlence kulübüne dönüşmüştür. Bunların başını Albay Jack Durant (Billy Zane) ve Teğmen Kathleen Nash (Lyne Renee) çekmektedir. İkili, Almanya'nın gizli saray hazinesine ulaşır. Elmas, safir, inci, yakut ve zümrütlerle dolu hazineyi New York'a götürüp gangsterlere satmak amacındadırlar. Ancak hırsızlık ortaya çıkınca ve olay Amerikan karargahına bildirilince işler karışır. Bu olay, Kathy Nash ve Jack Durant'ın birbirlerine sadakatini de test edecektir.

 

 

CNBC-E / 22:00 / Constantine

 

Yönetmen: Francis Lawrence

 

Oyuncular: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Djimon Hounsou, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Peter Stormare

 

DC/Vertigo'nun Hellblazer adlı çizgi roman serisindeki karakterlerden esinlenerek ortaya çıkan bu doğaüstü gerilimde ruhlar dünyasının sınırları kırılmış ve cehennem dünyaya inmek üzeredir. Constantine haçtan yapılmış tüfeği ve cesur bir polisin (Rachel Weisz) yardımı ile mahşeri bir savaşa girmiş kutsal bir savaşçıdır ve neyse ki bizim tarafımızdadır.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter