Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Günün öne çıkan filmlerini sizin için seçtik.

 

FOX TV / 20:45 / Bebek Firarda

 

Yönetmen: Patrick Read Johnson

 

Oyuncular: Adam Robert Worton, Joe Pantoliano, Cynthia Nixon, Joe Mantegna, Lara Flynn Boyle, Neil Flynn, Jacob Joseph Worton, Anna Levine

 

Bebek Bink şu dünyadaki kısacık ömründe, bir bebeğin ihtiyacından da fazlasına sahiptir. O’nun için deli olan ve çok seven bir ailesi, içinde yaşadığı dev malikanede etrafında pervane olan hizmetliler… Ama bir gün, ona her gün okunan bir hikaye kitabında gördüğü resimlerle, dışarıda da ilginç bir hayat olduğunu fark eder. Ve şanssız bebek, dışarıdaki bu hayata ilk adımını, sevgi dolu anne-babası ile değil; maalesef üç kötü kalpli ve beceriksiz fidyeci ile atacaktır. Fotoğrafçı kimliğiyle malikaneye gelen bu adamlar, planladıkları gibi Bebek Bink'i kaçırırlar. Yapmaları gereken tek şey fidyeyi alacakları güne dek ufaklığa göz kulak olmaktır. Tabii gözden kaçırdıkları iki şey vardır: İlki, Bebek Bink sokaklardaki hayatı görmeye çok heveslidir; ikincisi ve en önemlisi ise, bu üç beceriksiz adamdan çok ama çok daha zekidir!

 

 

 

TV 8 / 21:00 / Görevimiz Tehlike

 

Yönetmen: Brian De Palma

 

Oyuncular: Tom Cruise, Jon Voight, Emmannuelle Beart

 

Tür: Aksiyon, Macera, Gerilim

 

Cruise, casus Ethan Hunt rolünde bir gizli ajan olarak, takımındaki ölümleri araştırıyor. Hükümet suikastçılarindan kaçarak CIA’in en sağlam kasalarını kırarak, kurşun gibi bir hızlı trenin çatısına tutunarak Hunt, takipçilerinden bir adım önde kalabilmek ve şok edici gerçeğe bir adım daha yakın olabilmek için yanan bir füze gibi koşuyor.

 

 

CNBC-E / 22:00 / Gelin Benim Olacak

 

Yönetmen: Paul Weiland

 

Oyuncular: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Sydney Pollack

 

Tür: Komedi, Romantik

 

Geçici ilişkilerden bıkan Tom 'Sonsuza Kadar Kanka' şeklinde uzun süreli arkadaşlık yürüttüğü Hannah'a platonik olarak aşık olduğunu keşfeder. Tam on yıllık arkadaşlıkları boyunca, Tom kısa süreli ilişkiler yaşarken Hannah doğru adamı beklememiştir. Tom, Hannah’la ciddi bir ilişki yaşayabileceğini düşünmeye başlamışken Hannah nişanlanır ve Tom’un düğünde şeref konuğu olmasını istemesiyle işler karışır. Bakalım güzel gelinimiz kime kısmet olacaktır?

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter