Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Tv'nin bugün öne çıkan filmlerini sizin için seçtik.

ATV / 20:00 / Aşk Tesadüfleri Sever

 

Yönetmen: Ömer Faruk Sorak

 

Oyuncular: Mehmet Günsür, Belçim Bilgin , Altan Erkekli, Ayda Aksel, Yiğit Özşener, Şebnem Sönmez, Hüseyin Avni Danyal

 

Tür: Romantik / Dram

 

Doğumlarından itibaren çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara'da kesişen, 2010 yılında İstanbul'da tanışan Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz'in (Belçim Bilgin) birbirlerine doğru ve engellerle dolu aşk macerasını anlatırken, bir yandan da geri dönüşlerle onların bugünlerini yaratan dönemlere uzanıyor. Film, Türkiye'nin 70'li, 80'li, 90'lı ve 2000'li yıllarını ziyaret ederek, o yılların artık unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür öğelerinden, müziklerinden, yaşam biçimlerinden ve alışkanlıklarından besleniyor.

 

 

TV 8 / 21:00 / Şifre Çözücü

 

Yönetmen: Vincenzo Natali 

 

Oyuncular: Jeremy Northam, Lucy Liu, Nigel Bennett 

 

Tür: Bilim-Kurgu 

 

“Cypher” 5 ödül ve 3 adaylığı olan bir film… Banliyödeki sıradan ve maaşlı bir insan yaşamından daha fazla heyecan arayan Morgan Sullivan, küresel bilgisayar şirketi olan Digicorp’da endüstri casusu olarak işe başlar. Bu işinde gizemli bir kadınla tanışınca şirketteki işinin hiç de göründüğü gibi olmadığını kavrar.

 

 

CNBC-E / 22:00 / Yüzüklerin Efendisi: İki Kule

 

Yönetmen:  Peter Jackson

 

Oyuncular:  Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Sean Astin, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Billy Boyd, Brad Dourif, Christopher Lee, Andy Serkis, Liv Tyler, Hugo Weaving

 

Tür:  Aksiyon, Macera, Fantastik

 

İki kule, Emyn Muil tepelerinde başlar. Yollarını kaybetmiş Hobbitler, Frodo ve Sam, esrarengiz Gollum'un kendilerini takip ettiğini farkederler ve onu kıskıvrak yakalarlar. Bir zamanlar bir Hobit olan ve beş yüz yıl sahip olduğu Yüzük tarafından bozulup bir yaratığa, dönüştürülen Gollum, kendisini serbest bırakmaları karşılığında, Hobbitleri Mordor'un Kara Kapıları'na götürmeye söz verir. Sam, bu yeni yol arkadaşına güvenmemektedir. Frodo ise bir zamanlar kendisi gibi bu yüzüğü taşıyan Gollum'a acımaktadır.

 

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter