Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?

Tv'de bugün hangi filmleri izleyelim?
Popüler Sinema tv'de bugün öne çıkan filmeri sizin için seçti...

TRT 1 / 19:50 / Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı

 

Yönetmen: Carlos Saldanha, Mike Thurmeier

 

Tür: Animasyon , Macera

 

Manny ve arkadaşları kendilerini vahşi dinozorların olduğu kayıp dünyada bulur. Sid ise T-Rex adında aksi bir dinozorla anlaşmaya çalışır. Bu arada, Scrat güzeller güzeli Scratte'ye âşık olur. Fakat bir sorun vardır; Scratte onun mu yoksa meşe palamudunun mu peşindedir?

 

 

ATV / 20:00 / Turist

 

Yönetmen: Florion Henckel Vol Donnersmarck

 

Oyuncular: Angelina Jolie, Johnny Depp, Timothy Dalton

 

Tür: Romantik, Gerilim

 

Hikaye, kırık kalbinin acısından kurtulmak için İtalya'ya giden Amerikalı bir turist, Frank'in etrafında şekilleniyor. Olağanüstü bir kadın olan Elise'nin yoluna çıkmasıyla işler değişir. Ancak Elise'nin onunla karşılaşması aslında tesadüf değildir. Arka planda Venedik'in nefes kesen manzaraları eşliğinde Frank, bir ilişkinin ardından koşarken aslında etrafında tehlikeli entrikaların döndüğünü fark eder.

 

 

CNBC-E / 22:00 / Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği

 

Yönetmen: Peter Jackson

 

Oyuncular: Elijah Wood, Sean Astin, Ian McKellen 

 

Tür: Fantastik, Macera, Aksiyon

 

Kayıp olan yüzük asırlar sonra bulunur ve kader bu ya, küçük Hobbit Frodo’nun eline geçer. İhtiyar Gandalf ise görür görmez bu yüzüğün Kara Lord Sauron’a ait özel yüzük olduğunu anlar. Şimdi Frodo’nun yapması gereken şey, Kıyamet’in Çatlakları olarak anılan diyara dalarak bu yüzüğü ebediyen ortadan kaldırmaktır. Neyse ki bu kavgada yalnız olmayacaktır . Gandalf’ın yanısıra, bir elf olan Legolas, cüce Gimli; izci Aragorn, savaşçı Boromir ve Frodo’nun kendisi gibi Hobbit olan üç arkadaşı Merry, Pippin ve Samwise da onunla birlikte gelirler. Dağlar, ormanlar, kaleler, nehirler, ovalar boy, karşılarına çıkan şeytani güçlere karşı savaşarak ilerlerler. Amaçları, yüzüğü yoketme görevini yerine getirerek, Karanlık Lordlar hükümranlığını içinde bulundukları gerçeklikten silmektir...

 

 

STAR TV / 00:10 / Evdeki Düşman

 

Yönetmen:  Jaume Collet-Serra

 

Oyuncular: Vera Farmiga, Peter Sarsgaard, Isabelle Fuhrman, Jimmy Bennett

 

Tür: Gizem, Gerilim

 

Doğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John’u perişan etmiştir. Hayatlarını normale döndürmek için bir çocuk evlât edinmeye karar verirler. Yöredeki bir yetimhanede gittiklerinde Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler, ama Esther göründüğü gibi değildir. Kate, John’a ve diğerlerine Esther’ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter