Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

TV' de sinema keyfi

TV' de sinema keyfi
Popüler Sinema sizin için seçti.

FOX TV / 20:45 / Looney Tunes: Maceraya Devam

 

Yönetmen: Joe Dante

 

Oyuncular: Brendan Fraser, Jenna Elfman, Steve Martin, Timothy Dalton, Dan Stanton, Jeff Gordon, Matthew Lillard, Dick Miller, Roger Corman, Kevin McCarthy, Don Stanton

 

Tür: Animasyon, Komedi, Macera

 

Yıllardır Bugs Bunny'nin gölgesinde kalmış olmaktan bunalan Arsız Daffy (Daffy Duck), artık isyan eder ve konuyu patronları Warner Kardeşlerle konuşmaya karar verir. Ancak derdini anlatmaya çalışırken kendini kapı önünde bulur. Ne yapacağını şaşıran Daffy, çaresiz, kendisi gibi işten çıkarılan güvenlik görevlisi DJ Drake'le işbirliği yapar ve iki kafadar birlikte DJ'in ünlü film yıldızı ve aynı zamanda casus olan babası Damian Drake'i aramaya başlarlar. Diğer yandan, belalısı Daffy olmadan hayatın kendisi için çok tatsız olduğunu fark eden Bugs Bunny de Warner Bros'un mizah özürlü Komedi Başkan Yardımcısı Kate Houghton'ı da ikna ederek ikilinin peşine düşer. Kahramanlarımız kendilerini, dünyanın dört bir yanını gezecekleri heyecanlı bir maceranın ortasında bulurlar.

 

 

CNBC-e / 22:00 / Yıldırım Günleri

 

Yönetmen: Tony Scott

 

Oyuncular: Tom Cruise, Nicole Kidman, Robert Duvall, Randy Quaid, Cary Elwes, Michael Rooker, John C. Reilly

 

Tür:  Aksiyon, Dram, Romantik

 

Kazanma hırsıyla gözü dönmüş yarışçı Cole Trickle  iş adamı Tim Daland tarafından keşfedilir ve efsanevi takım kaptanı Harry Hogge ile Daytona 500'deki Winston Kupası'na katılmak üzere biraraya gelir. Korkunç bir kaza Cole'un kariyerini noktalar. Hasar gören sinirlerinin yeniden canlanması, yeniden yarışması ve en önemlisi yarışma sevincini yeniden kazanması için güzel doktorun  yardımına ihtiyacı vardır.

 

 

STAR TV / 22:00 / Sherlock Holmes

 

Yönetmen: Guy Ritchie

 

Oyuncular: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Mark Strong, Eddie Marsan

 

Tür: Aksiyon, Macera, Suç

 

Arthur Conan Doyle’un dünyaca ünlü karakteri Sherlock Holmes’ün dinamik yeni uyarlamasında Holmes (Robert Downey Jr.) ve cesur ortağı Watson (Jude Law) en son maceralarına atılıyorlar. Dövüş tekniklerini, efsanevi zekâsı gibi silâh olarak kullanan Holmes, bu macerasında ülkesini yok edebilecek ölümcül bir komployu aydınlatmak için yeni bir düşman ile savaşıyor.

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter