Popüler Sinema

Paylaş
Ekran

TV' de sinema keyfi

TV' de sinema keyfi
Popüler Sinema günün öne çıkan filmlerini sizin için seçiyor.

TV 8 / 19:45 / Meclis 

 

Yönetmen: Xia ogang Feng

 

Oyuncular: Hanyu Zhang, Chao Deng, Wenkang Yuan

 

Tür: Aksiyon, Biyografi, Dram

 

Savaş ölümle beslenmektedir. Doymaz iştahı savaş alanlarında bir çok insanın canını almaktadır ve askerler her an ölmeye hazır olmalıdırlar. 9. Bölüğün komutanı yüzbaşı Guzidi, 46 askerine fedakarlıklarının karşılığı olan onuru kazandırmak için tüm hayatı boyunca mücadele eder.

 

 

TRT 1 / 19:50 / Akıl Oyunları

 

Yönetmen: Ron Howard

 

Oyuncular: Russell Crowe, Ed Harris, Jennifer Connelly, Christopher Plummer, Paul Bettany, Josh Lucas

 

Tür: Biyografi, Dram

 

John Forbes Nash Jr., genç yaşında oyun terorisi üzerine geliştirdiği kuramlarla matematik dünyasının bir numaralı ismi haline gelir. Fakat kısa süre içerisinde bencilliği ve kendine olan aşırı güveni sonucunda oluşan kişisel problemleri ile baş edemez duruma düşer. Dahilik ile delilik arasındaki ince çizgide,delilik tarafına doğru sürüklenir. Uzun süre şizofreni ile mücadele eden matematikçi,yıllar sonra adeta yeniden doğarak Nobel ödülünü kazanır.

 

 

KANALTÜRK / 19:50 / Büyük Hesaplaşma

 

Yönetmen: Michael Mann

 

Oyuncular: Al Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer, Jon Voight, Tom Sizemore, Diane Venora, Ashley Judd, Amy Brenneman, Natalie Portman, Tom Noonan

 

Tür: Aksiyon, Suç, Dram

 

Kovalanan, ekibiyle birlikte büyük soygunlar gerçekleştirilen usta bir soyguncu Neal McCauley'dir. Kovalayan ise başarısız bir evliliğin içindeki inatçı ve akıllı polis dedektifi Vincent Hanna'dır. Los Angeles dekorunda birbirine çok benzeyen ve aslında başka şartlarda iki iyi dost olabilecek bu iki sıkı adam arasında büyük bir kovalamaca yaşanıyor. Birbirleriyle sadece iki kere yüzleşiyorlar. Birincisinde kahve eşliğinde güzel güzel sohbet ediyorlar, ikincisinde ise birinin ölmesi gerekiyordur.

 

 

TV 2 / 21:30 / Aşıklar Kulübü

 

Yönetmen: Susan Seidelman

 

Oyuncular: Dyan Cannon, Joseph Bologna, Brenda Vaccaro

 

Tür: Komedi, Romantik

 

 

İnsanın her yaşta aşık olabileceğini konu alan bu romantik komedide, Florida Boynton Beach’te yaşlılar yurdunda yaşayan Lois, Harry, Marilyn, Sandy ve Jack’in aşk serüvenleri anlatılıyor. Onlar yaşlandıklarına inanmıyor; hatta yaşlılığın yanına dahi yaklaşmadıklarını düşünüyorlar. Boynton Beach Club sakinleri, herkese; hayatı dolu dolu yaşamak ve insanın sevdikleriyle paylaşım içerisinde olması gerektiğini hatırlatıyor.

 

 

İyi seyirler...

YORUMLAR

Ziyaretçi Gönder

Gezinti

İletişim
Bize Yazın:


Gönder Max. 1000 karakter
Populer Sinema: #txt
Mesaj Gönder:
Gönder Max. 1000 karakter